Unicornul magik
|
04 Jan 2008, 14:26
|||
|
|||
Sakura isi aduse aminte de ceva!
" Hey! Mi-am adus aminte de ceva! " " De ce ? " " Nu spunea odata Hagrid ca Unicornii nu traisc aprope numai in inima paduri ? " " Pai... " sp Ginny W. " Pai ce " " Pai ce-i cu asta ? " " Asta inseamna ca trebuie sa ii cautam mama in inima padurii " " De unde stii ca nu suntem deja in inima padurii... asta explica shi dc l-am gasit aici.. adik in inima padurii " sp Ginny W. " Nu... nu suntem in inima padurii... credeti-ma... dak am fi fost pana akum am fi dat peste animale mooolt mai hidoase! " sp Avril dintr-un coltisor " Si oricum avetzi voi curaji shi vretzi sa mergem in inima padurii dak tot sunt atatea lighioane " replica Ginny W. " Bine atunci hai sa abandonam puiul ! " sp Sakura cu un pic de sarcasm in glas. " Nu se pune ashea problema! " " Eu tot zik sa mergem ! " sp din nou Sakura "Avril zi si u ceva ,.. uh ce vrei " sp Avril " Eu sp ca ar fi bine sa-l ducem la Hagrid... el jtie prob unde este mamik lui! Si chiar dak nu stie el facem multe "excursii" pe aici shi prob ca o sa-l intalneasca " " Sunt perfect de acord cu tn... si oricum dak nu gaseste mamik lui stie ff bn sa-l creasca..." zise Ginny W " Si se va bucura enorm " " Hey! " " Ce mai e? " " Cred...cred ca am mai vazut o sclipire akolo " " Unde ? " |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|