I don't tell anyone.
|
03 Jul 2011, 11:38
|||
|
|||
Lui Jennifer de mult timp ii placea Occlumatia, chiar vroia sa invete candva tainele ei.Acum ca aflase ca verisoara sa mai mare Tamara o practica, se gandi ca poate candva o va ajuta si pe ea sa invete.
-Este minunat, Tamy.Eu ador Occlumatia de mult timp, chiar am citit o carte parca acum cativa ani despre ea.Stiu ca este foarte greu de invatat, dar nu este imposibli, ii spuse ea verisoarei ei zambindu`i. Cele doua fete se plimbau prin ploaie, apa curgandu`i siroaie pe pielea lor catifelata. Cercetasei ii placeau plimbarile prin ploaie, se simtea usurata, dar mereu racise dupa plimbarile acestea. Isi desprinse parul din coada, lasandu`l sa cada pe spate.Isi puse mana prin el, incercand sa il aranjeze, dar era imposibil , mai ales ca era ud. Isi intoarse privirea spre padurea aflata foarte aproape de ele, chiar in acel moment un fulger tasni chiar langa intrarea in padure, iar lui Jennifer i se paruse ca vazuse pe cineva acolo. Nu baga acest lucru in seama, deoarece poate era doar in mintea ei, din cauza fulgerului. Isi intoarse privirea spre verisoara ei, care inca savura din plin plimbarea in ploaie. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|