Under control.
|
03 Jul 2011, 16:24
|||
|
|||
Alexander isi inclina putin capul si lua mana lui Eveline intra lui,sarutand-o usor.Apoi isi ridica capul si o privi ca pe o piatra pretioasa.Eveline era fericita ca alesese sa se imbrace ca toti din secolul 21 intr-un final.Si se bucura de asemenea ca mai respecta regulile principale la capitolul politete.
- Multi numai fac asta in zilele noastre zise ea indicand spre mainile lor.Alexander zambi. - Obiceiuri zise el simplu. - Ce te aduci inapoi in tara Alexander? intreba Eveline devenind brusc serioasa.Alexander incremeni apoi se relaxa usor.Ii sugera lui Eveline o mica plimbare iar aceasta accepta fara tragere de inima. Nimic,inafara de pasi lor,nu se auzea prin padure.Alexander ii tinea bratul intr-al sau in timp ce o conducea pe o poteca,cunoscuta de el se parea. - Canada nu e exact locul pe care il preferam incepu el sa povesteasca.Eveline asculta cu atentie.Chiar daca avem ce vana,este plictisitor.Nu aveam prieteni.Si nici o scoala de magie.Imi este dor de Hogwarts cateodata zise el oftand. - Ai fost la Hogwarts? intreba Eveline surprinsa. - Acum multa vreme.Mi`o amintesc pe mama ta,sa sti.Am fost in acelasi an,la Cercetasi adauga el.Eveline isi dadu ochii peste cap.Aproape toata familia sa fusese la Cercetasi. - Ma axez pe animale.Nu vreau sa risc sa mai vars sange omenesc.Nu este .. decent.Am venit inapoi,sa raman zise el intorcandu-si privirea inspre ea.Eveline nu stia de ce,insa brusc nu o mai interesa de nimic.O euforie o cuprinse in timp ce el o privea.Si nu ii mai pasa nici de Jennifer nici de .. cum il chema?Mda,nici de Dominik.Toate motivele pentru care venise acolo fusesera brusc uitate.El era cu ea,totul era bine. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|