Dear Fear,
|
03 Jul 2011, 16:55
(This post was last modified: 03 Jul 2011, 16:55 by Desiree Rose Goth.)
|||
|
|||
OOC: Mai postezi tu o data, pe urma voi inchide eu >
![]() - Trebuia sa-mi amintesc, domnisoara, ca nu vei veni aici decat ca sa-mi ceri ceva. Desiree descoperi unda de ironie ce mangaia glasul lui Baltus, asa ca simti nevoia sa intri in defensiva. - Eu ti-am facut o favoare, acum e randul tau , murmura ea, cu un suras sarcastic. Am facut un pact pe care nu l-am uitat. Batranul o privi cu un dezinteres politicos. Stia ca in spatele mastii de pe fata sa se ascundea ceva mult mai adanc. - Credeam doar ca-ti vei folosi sansa pentru ceva mai folositor, ii raspunse el, dispretuitor, aruncandu-i in trecat o privire lui Melisse. Va urmareste cineva? - Niste Dementori si cativa Devoratori ai Mortii, ii spuse Melisse. Baltus fluiera admirativ. - Ar fi trebuit sa-mi dau seama ca o sa va bagati in necazuri aici. Din fericire, as putea sa va fac un portal. - E perfect, incuviinta Desiree, rece. Ah, si , Baltus, daca cineva te viziteaza, sa stii ca ne cauta pe noi. Si stii doar ca nu am trecut pe aici, nu? Batranul rase si le indruma spre niste scari.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|