Secrete dezvaluite.
|
03 Jul 2011, 17:54
|||
|
|||
Atunci Melisse stiu ca e timpul sa isi incerce noile puteri. Imi doresc, VREAU sa fiu invizibila! isi spuse tare in minte.
Indrazni sa isi deschida ochii un milimetru, vazand cu coada ochiului o parte din corpul sau. Se putea vedea cu usurinta. Apoi vazu cum ochii Evelinei se marira, fata uitandu-se cu disperare spre sora sa. Cred ca e uimita sa vada ca traiesc. isi spuse Mell, gandindu-se ca sora sa ii vazuse pleoapele intre-deschise. Insa speranta ii pieri atunci cand vazu cum capul Lordului Intunecat se invartea dintr-o parte in alta, privind spre aria in care se afla cercetasa. - UNDE E?! striga furios. Ochii Melissei se marira. Adica ei nu ma pot vedea?! se intreba uimita. Risca, ridicandu-se in liniste in picioare. Se misca putin, dadu din maini: nu atrase atentia nimanui. Voldemort inca se uita dupa ea si la fel si Devoratorii din incapere. Eveline se uita in gol. Melisse se indrepta spre sora ei si o atinse pe incheietura stanga, in centrul stelei. - Sunt aici ii transmise prin gand. Simti agitatia din-auntrul corpului Evelinei. Sigur m-a auzit. isi spuse Melisse, fericita de noua ei descoperire. Daca puteau vorbi prin telepatie era un lucru mare. Desi nu era sigura de asta. Cercetasa ii mai transmise surorii ei sa faca ce a facut si ea: sa apeleze la invizibilitate. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|