Thread Closed 
Screaming and bleeding , and you still wont't hear me
03 Jul 2011, 19:01
Astropufa o privi pe fata din fata ei, avea ochii mari mirati, se pare ca unele cuvinte au un impact mai mare decat ar trebui.
,,-Mda.'' facuse o mica pauza inainte sa continue, vroia sa ocloleasca povestea vietii ei, dar totusi mica cercetasa din fata ei avea dreptul sa stie. ,,Da m-au vandut la o vrajitoare inalta, supla si...blonda. Avea fata inecata in inocenta, stii, ce e prea mult strica. Dar se pare ca ce era deasupra era doar o masca bine vopsita, in interior era la fel de neagra ca si mantia neagra care ii acoperea picioarele slabanoage. Inca imi amintesc cum isi baga degetele osoase in bratul meu tragandu-ma dupa ea. Desii pielea mea a fost marcata nu i-am ascultat niciodata ordinele. Stii, intotdeauna imi povestea despre intuneric, despre oamnei si cum ei vor fi candva sclavii vrajitorilor. Doamne cat de mult uram visul ei stupid, se credea asa de importata. Inca imi amintesc ultimele ei cuvinte cand m-a lasat la Hogwats au sunat ceva de genul ,,Sangele tau este murdar, nu esti cu nimic mai speciala decat un incuiat'', crede-ma pt mine a fost un compliment.''
Se simtea atat de bine sa lasa cuvinte sa-i iasa, sa arunce toata acea greutate care parea ca o ia locul gravitatii.

[Image: 58281767390689805831.png]
[Image: 45874282179660327551.jpg]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Screaming and bleeding , and you still wont't hear me - by Lylith Anne Campbell - 03 Jul 2011, 19:01

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Hear the whispers in the dark.. Megan Mcbride 28 7,529 21 Feb 2011, 18:03
Last Post: Raizen Isildur
  .Hear.Fear. Gigi 1 1,463 11 Apr 2009, 21:46
Last Post: Letitia Levitski