Vizita la plancacioasa
03 Jul 2011, 20:14 (This post was last modified: 07 Jul 2011, 23:19 by Raphael Olivier.)
~Vizita la plangacioasa~
Crystal se grabea pe coridoarele aglomerate ale Hogwartsului. Cauta disperata o toaleta. Merse mult in cautarea uneia doar pentru a descoperi ca era stricata. Se gandise sa o repare prin magie, dar apoi se razgandi cand isi aminti ce dezastre provoca ea la orele de farmece. Asa ca acum aproape fugea pe coridoare.
Cu cat mergea mai mult, cu ata mai putini elevi se plimbau, pana cand ajunse sa dea peste un coridor gol. Si, spre norocul fetei, la capat era baia salvatoare. Se duse repede inauntru, aruncandu-si geanta de-o parte. Cand iesi din cabina, aproape ca trecu printr-o fantoma. Se sperie si se dadu cativa pasi inapoi.
"Ah, m-ai speriat" spuse Crystal, cu mana la inima. "Nu te-am mai vazut. Cine esti?" intreba Astropufa, celebra curiozitate revenindu-i.
Fata fantoma avea hainele ude, si incepu sa urle si sa planga in hohote cand eu vorbisem cu ea.
"Hei, care e problema?" intreba Crystal, ingrijorata.
Dintr-o data, usa baii se dadu de perete, si o silueta intre in camera.

i am death, the destroyer of world
[Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo1_250.gif] [Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif]
Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Vizita la plancacioasa - by Raphael Olivier - 03 Jul 2011, 20:14
RE: Vizita la plancacioasa - by Ema Snow - 03 Jul 2011, 22:19
RE: Vizita la plancacioasa - by Luna Slytherin - 04 Jul 2011, 09:47
RE: Vizita la plancacioasa - by Luna Slytherin - 04 Jul 2011, 11:32
RE: Vizita la plancacioasa - by Ema Snow - 04 Jul 2011, 14:09
RE: Vizita la plancacioasa - by Ema Snow - 06 Jul 2011, 07:07
RE: Vizita la plancacioasa - by Luna Slytherin - 07 Jul 2011, 10:04