Big girls don`t cry
|
03 Jul 2011, 21:29
|||
|
|||
Jennifer se mai linisti, dandu`si seama ca acea silueta nu era nimeni alta decat colega ei de casa, Elizabeth.
-Hey, Elizabeth, spuse ea incantata ca nu daduse peste vreun profesor, sau cine stie ce altceva.Chiar ii parea bine ca era Elizabeth,deoarece era o fata de treaba.Ce faci pe aici la ora asta? continua Cercetasa. -Iau o gura de aer, spuse ea zambindu`i lui Jennifer.Da tu ce faci aici? Jennifer se gandea daca sa ii spuna sau nu lui Elizabeth, in fond, putea veni cu ea, dar nici ea nu prea stia de ce venise aici, de ce se indrepta spre Padurea Interzisa, doar avuse un presentiment, daca se putea spune asa, simtitse nevoia, parca stiind ca va fi nevoie de ea aici. -Pai..incepuse ea.Asa am simtit, sa ma plimb prin Padurea Interzisa.Nici eu nu stiu chiar ce caut aici..spuse ea dandu`si seama ca se gandise cam prea mult ce sa faca, facand`o pe Elizabeth sa astepte un raspuns. In primul moment Elizabeth se uitase cam ciudat la ea, poate crezand ca o minte, da r ii trecuse repede. -Vrei sa vin cu tine? o intreba ea pe Jennifer. -Desigur, raspunse Jennifer zambindu`i prietenoasa. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|