Under control.
|
04 Jul 2011, 15:42
|||
|
|||
Jennifer se simtise super usurata vazand cum Eveline se trezeste din transa.Vroia sa sara in bratele ei, dar vazu cum Alexander rupe un copac si vroia sa il arunce peste ei.
-Fereste !! tipa Jennifer aruncandu`se la pamant. Copacul trecu foarte aproape de capul ei, scapand il ultima clipa.Dar..dar Dominik patise ceva, oare? Se scula in picioare si isi intoarse privirea spre Domnik.Ramase socata.Dominik avea picioarele sub copac, iar de pe frunte ii curgeau firisoare de sange. -Dominik !! tipa ea speriata fugind la el.Esti teafar? -Da, spuse el enervat.Ajuta`ma sa ies de sub copacul asta.Cand o sa`l print pe tampitu ala, o va vada el cu cine sa pus.. -Bine, bine..spuse Jennifer. Isi cauta bagheta si vazu ca nu o are in mana.avea noroc ca se pricepea la vrajile fara bagheta. -Accio bagheta, spuse ea bagheta zburand de undeva de prin apropierea ei in mana sa. -Asa.Acum..Wingardium Leviosa, spuse Jennifer. Copacul se miscase doar un pic.Ceva nu era indeajuns.. -Da`mi bagheta ta,spuse Jennifer serioasa. -De ce? intreba Dominik ridicand din spranceana. -Da`o si taci, spuse ea enervata.Sau vrei sa stai incontinuu acolo? -Bine..bine..spuse el.Vezi ca e pe aici pe undeva. -Accio bagheta, spuse Jennifer deja pierzandui`se rabdarea. Bagheta lui Dominik zburase in mana ei. prinzand`o cu cealalta in care nu avea bagheta ei. -Wingardiun Leviosa, spuse ea indreptand ambele baghete inspre copac. De data aceasta copacul era in aer,Jennifer punandu`l undeva in sfatele lui Dominik. -Merci, spuse Dominik intinzand mana dupa bagheta. -Cu placere, spuse Jenn dandu`i bagheta inapoi.Acum sa mergem sa o cautam pe Eveline.Era sub influenta lui Alexander, nu ea a vrut sa se sarute cu el.Si acum el a rapit`o..au disparut impreuna chiar in momentul cand se trezise.Oricum nu cred ca au Aparut departe, am o presimtire ca sunt foarte aproape. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|