Under control.
|
04 Jul 2011, 18:43
|||
|
|||
Eveline ii dadu drumul lui Dominik dar il privi in ochi.Acesta ii mangaie usor obrazul iar ea ranji.Nu isi daduse seama,pana in acel moment,cat de mult il iubea.Nu isi daduse seama pana cand nu il pierduse.Dar stia ca intotdeauna va fi al sau.
Eveline se desparti din imbratisarea lui pentru a-si imbratisa prietena.Incerca sa ii transmita prin acea imbratisare ca ii pare rau pentru ca incercase sa o atace mai devreme.Si era sigura ca intelesese si ca o iertase.In fond,nu era ea insasi.Apoi Jennifer ii dadu drumul,Eveline se dadu cativa pasi mai in spate pana ajunse inapoi la Dominik ce isi puse o mana in jurul taliei sale si incepu sa ii povesteasca prietenei sale totul. - Pai,am Aparut putin mai departe de aici.Iar el parea sa regrete.Mi-a spus - Eveline ezita putin apoi se gandi sa numai mentioneze declaratia lui Alexander - ca ii pare rau.Si ca trebuie sa ma duca la Cap-de-Mort - Dominik deveni rigid - dar nu stiu din ce cauza.Apoi m-am indepartat putin de el si am provocat o tornada si am profitat de faptul ca nu era atent si am Disparut termina Eveline. - Ce crezi ca vrea Cap-de-Mort de la tine? intreba Jennifer cutremurandu-se usor.Eveline ridica din umeri.Nu vroia sa-si aduca aminte cum scapasera ea si Melisse ultima oara de el. - Nu stiu zise Eveline privind in sus la Dominik cu speranta ca el ar putea sa o lamureasca.Acesta insa ridica din umeri. - Lordul Intunecat nu-mi mai dezvaluie de mult ce pune la cale mormai el. - Dar are incredere in tine zise Eveline. - Da dar .. - Dute.Sunt sigura ca sti unde sa il gasesti.Dute si afla ce se intampla si apoi revino.Dar te rog ai grija mormai Eveline.Dominik o privi cateva secunde apoi dadu din cap,ii dadu o scurta sarutare,isi lua la revedere de la Jennifer si Disparu. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|