Under control.
|
04 Jul 2011, 20:23
(This post was last modified: 04 Jul 2011, 20:23 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Jennifer se gandea ce ar vrea Cap-de-Mort de la Eveline, dar macar scapase de Alexander, si nu patise nimic.Oricine stia de ce e in stare Cap-de-Mort.In fond avea ceva cu multa lume..chiar si cu Jennifer, deoarece ii rapise tatal ca sa o ademeneasca pe ea.
-Imi pare bine ca esti teafara, Eveline, spuse Jennifer calduros luand`o iar in brate. Se simtea extraordinar simtind`o pe Eveline aproape, vazand cum era inca in viata.Nu suporta ideea cum ca Eveline ar fi patit ceva.Era una dintre prietenele ei cele mai bune, si ar fi murit ea in locul ei, in locul prietenilor ei, mai bine spus,deoarece prietenii si familia sunt pe primul loc in viata Cercetasei. -Multumesc, spuse Eveline iar Jennifer ii dadu drumul. -Sa stii ca te`am iertat, ii spuse ea lui Eveline.In fond, nici nu am fost suparata pe tine, mi`am dat seama din prima clipa ca nu erai tu insasi, continuase ea zambind. -Ce ar fi sa nu stam pe loc? Adica..sepoate intoarce oricand Alexander aici, propuse Jennifer. Eveline acceptase dand scurt din cap. Fetele incepusera sa mearga in partea opusa de unde spuse Eveline ca venise, sperand ca nu va da de Alexander.Mersera ele cam vreo jumatate de ora prin padurea deasa, dupa asezandu`se iar pe un bustean. -Ce o face Dominik? se gandea Eveline.O fi bine? -Stai fata linistita, totul o sa fie bine, ai sa vezi, spuse Jennifer luand`o de umeri pe Eveline, consoland`o. Jennifer isi aminti ca in timp ce Eveline le povestise ei si lui Dominik ce se intamplase cand Disparuse cu Alexander, ezitase ceva la inceput.Se gandi sao intrebe, ca poate ezitase din cauza lui Dominik. -Eveline, mai ai ceva sa imi spui din intamplarea cu Alexander? o intrebase Jennifer.Mi s`a parut ca ai ezitat sa spui ceva.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|