Under control.
|
04 Jul 2011, 21:37
|||
|
|||
Jennifer se gandea cum putea un Cercetas sa fie alaturat lui Cap-de-Mort.De cand se stie, nu auzise ca un Cercetas sa fie unul dintreadeptii lui Cap-de-Mort, sau a Magiei Negre.Inseamna ca Alexander avea niste motive foarte intemeiate pentru aceasta.
Jennifer se uita la ceasul dela mana ei vazand cum este ora doua dimineata.Oricum ei nu ii era somn, si de intors la Hogwarts nici nu m`ai se punea vorba.Trebuiau sa il astepte pe Dominik, sa vada ce facuse acolo, ce planuri are Cap-de-Mort. -Da..si eu as vrea sa le stiu, spuse Jennifer ganditoare. Undeva prin aceasta padure se afla Cap-de-Mort, nu se stia daca foarte departe sau foarte aproape de cele doua Cercetase.Jennifer spera ca totul sa se termine cu bine. Trecuse aproape o ora de cand Dominik Disparuse, ducandu`se la Cap-de-Mort.Cele doua sperau sa nu ii fi facut ceva, din cauza lui Alexander.Daca acest Alexander ii spunea lui Cap-de-Mort ca s`au luat la bataie cu Eveline?Daca ii spunea lui Cap-de-Mort ca venise in cautarea lui si lui Eveline cu Jennifer?Isi va da seama ca nu este un adept atat de devotat..si sigur il va omora.Jennifer spera sa se insele, si nimic din toate astea sa nu se intample. Dintr`o data se auzi iar un "poc",acel poc pe care il auzi cand Apare sau Dispare cineva. Eveline tresari ridicandu`se in picioare, Jennifer ridicandu`se si ea, amandoua fiind pe pozitie cu baghetele pregatite. -Sunt eu, se auzi vocea lui Dominik, silueta lui ivindu`se printre copaci. Eveline fugi in bratele lui, sarind la gatul sau. -Ce ai aflat? intrebase Jennifer. -Pai..ezita Dominik. Jennifer se intreba de ce ezita.Ce se fi putut intampla. -Zii, il ruga ea. -Va cauta pe amandoua, motivul nu il stiu, iar tatal tau este capturat, spuse el uitandu`se in ochii lui Jennifer. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|