Under control.
|
04 Jul 2011, 22:03
|||
|
|||
Eveline se dadu putin inapoi astfel incat sa ii vada fata lui Dominik,insa nu rupse imbratisarea.Acesta evita sa o priveasca in ochi.Acum ca Eveline observa,nici macar nu o luase in brate.Statea total relaxat,cu mainile pe langa corp si o privea pe Jennifer.In ochii lui nu se mai vedea durerea aceea care o avea cand plecase.Se vedea triumful.Eveline se dadu inapoi,cu mana pe bagheta din buzunar si cu cealalta tinand-o pe Jennifer de mana.Il privi pe Dominik in ochi.Acesta ii intoarse privirea.Bucurie.Ceva nu era deloc in regula.Eveline isi dezlipi ochii de la el pentru a se uita la Jennifer.
- Calmeaza-te,vom Disparea imediat intr`acolo si il vom salva ii zise Eveline incercand sa o calmeze.Jennifer privea in gol dar dadu din cap drept raspuns la ce spuse Eveline. - Nu cred asta zise Dominik incet.Eveline isi inclesta si mai mult mana pe bagheta.Jennifer isi indrepta privirea spre el. - Si de ce nu? intreba ea.Dominik o privi pe Eveline cu un ranjet pe buze. - Atat de naiva.Lordul Intunecat avea dreptate zise el cu un chicotit.Eveline ii dadu drumul lui Jennifer pentru a avea cealalta mana libera. - Ce vrei sa spui ? mormai ea - Chiar nu te-ai prins nu? intreba el cu un ras care nu ii ajunse si in ochi.Te-am folosit!Chiar credeai ca m-am indragostit de tine?Am spionat inca de pe atunci.Esti asa de proasta zise el din nou cu o voce ce ii reflecta bucuria ce nu se gasi in ochii sai.Jennifer isi scoase bagheta. - N-as face asta daca as fi in locul tau.Haideti,Lordul asteapta spuse el.Cand vazu ca nimeni nu misca,se apropie de ele,le apuca de par pe amandoua si Disparura. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|