Where I should to go ?
|
05 Jul 2011, 11:01
(This post was last modified: 05 Jul 2011, 11:01 by Eliza G. Blest.)
|||
|
|||
~Eliza's POV~ Mi.am pus repede o bluza simpla pe mine , mulata , cu doi dragoni , unu rosu si celalalt verde , ce se bat , pe un fundal negru . Dragonul rosu , dupa mine , e dragonul ce apartine Cercetasilor , si cel verde al Viperinilor . Si desigur , viperinii castiga . Niste panatloni negri , stramti jos , erau pusi in ghetele mele negre cu catarame .
Ma priveam in oglinda , pieptanandu.mi parul . Am intors ochii spre ceas : 9.45 . Ce repede m.am miscat . Rareori se intampla asta .. Au ! Parul era incalcit . Dadeam cu peria prin el si gaseam mii de smocuri . “Clar ! Trebuie sa ma tund cat de curand .. ma voi mai gandi maine la asta . “ Am pus peria pe masuta , parul meu fiind din nou lins si de aceeasi culoare , verde deschis . Ochii mei movi inca mai ieseau in evidenta , dar tot nu se putea vedea sentimentele mele in ei . Am coborat scarile in rulanta , m.am asezat la masa mare , cum ii placea tatei , si lunga , la care tata era in capat . Mama venise si pusese mancarea pe masa si cand ma vazuse , ramasese uimita . - Asa de repede? Curios , de obicei iti ia 3 ore . De ai putea face asa zilnic , ar fi mult mai bine . -Da’ nu vrei sa fac si altceva ? comentam eu la ea . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|