Don't look back
|
05 Jul 2011, 12:06
(This post was last modified: 07 Jul 2011, 11:50 by Effy K. Dietrich.)
|||
|
|||
Persoana din faţa sa îşi îndreptase bagheta spre ea, probabil surprinsă că mai era cineva viu acolo. Elizabeth rămase cu bagheta ridicată până când eleva lăsă garda jos. Chiar şi atunci o privi suspicioasă, cu mâna încleştată pe baghetă, gata să riposteze în cazul unui atac.
"Te rog să nu mă spui la profesori, am fost prea curioasă." Îi spusese fata plecându-şi jenată privirea. Elizabeth nu răspunde imediat, doar îi analizează atentă reacţiile şi trăsăturile feţei. Nu dădea semne că ar vrea să atace, aşa că se relaxă. Se uită la roba sa şi zări culorile specifice Astropufilor. "Stai liniştită! Nu spun nimănui. În fond şi eu am încălcat regulile." Răspunse ea şi se dădu un pas în spate, schiţând un zâmbet . Fata se prezentase. Se pare că o chema Ellena, drăguţ nume. Şi-ar fi spus Cercetaşa . "Elizabeth Annabelle Turner. Erfreut! " Se prezentă ea , pronuţând ultimul cuvânt cu un accent pur nemţesc. Cercetaşa observase că Ellena rostise cuvintele foarte încet, probabil nevrând să deranjeze fantomele. Acest lucru o amuza oarecum pe Elizabeth. "Stai liniştită. Nu le deranjează prezenţa noastră. Decât dacă e Peeves pe aici" Zâmbeşte şi analizează camera cu privirea, dar nu zări nici urmă de neîndrăgita fantomă. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|