Lumina coridorului intunecat
|
05 Jul 2011, 12:41
|||
|
|||
Era o idee buna mai ales ca bufnita Emei era dupa spusele ei foarte desteapta si ar putea sa il localizeze. Insa se temea ca el sa nu doreasca sa ii raspuna, insa pana la urma nu avea nimic de pierdut, ci avea de castigat raspunsul pe care si-l dorea de ceva timp.
"Da cred ca este o idee foarte buna, iar daca tu ai sa imi imprumuti bufnita ta ar fi perfect!" Zambi fata cautand in gentuta de langa lumanarea ce se stinsese de mult un pergament si o pana. Se gandi ce sa ii scrie, insa nu era sigura ca scrisoarea va ajunge la destinatie asa ca se limita la cateva randuri. "Draga Jasper, stiu ca daca vei primi aceasta scrisoarea inseamna ca am ocazia sa iti spun ca imi pare rau pentru tot ce am zis si ca vreau sa ne vedem cat mai urgent posibil deoarece trebuie sa iti spun ceva foarte important! In speranta ca vei citit aceasta scrisoare si ca imi vei raspunde, Alice Marie Swan." "Nu i-am scris foarte mult fiindca nu sunt sigura ca va ajunge si nu zic asta din cauza bufnitei tale, ci din cauza prostului sau obicei de a nu sta niciodata intr-un singur loc!" Zise fata zambindu-i impachetand frumos scrisoarea. "Daca ai vrea sa o chemi pe Artemait, acum ar fi perfect!" Spuse aceasta asteptand un raspuns din partea Emei. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|