Where I should to go ?
|
05 Jul 2011, 13:24
|||
|
|||
~Claire’s POV~ Am ramas socata timp de cateva secunde , timp in care ele se apropiau prea repede de mine . “Mama mia ! “ Mi.am intors repede cu spatele si da.i drumul la alergat . Nu ma uitasem in spate de multe ori , de teama sa nu dau botu’ meu cu ciocu’ lor . Sheyra zbura si ea dupa mine , dand cu putere din aripile ei . Fugeam pe alei ca apucatele , simtind in ceafa mea respiratia cruda a ciorilor . “Yay .. Parca cineva o face intentionat ce mai .. “ Dau cotitura , ajungeam pe o alta alee , la fel ca si cealalta . Alergam printre copaci , saream peste banci , dar fapturile groaznice tot dupa mine erau . -Sheyra ... Stiu .. ca .. tu .. esti .. frumoasa... dar .. prea .. multi ... admiratori .. deodata , i.am spus eu bufnitei , care abia mai putea . Deodata , simt ca ceva ma opreste , nu mai rezistam prea mult si am incetat sa mai alerg , rasufland cum mai puteam . Plamanii mei ardeau , cerand aer , dar nu ii puteam da . Apoi mi.a venit o idee... The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|