Where I should to go ?
|
05 Jul 2011, 13:28
|||
|
|||
~Eliza’s POV ~
Mi.am luat bagajul greoi si am iesit pe usa afara , fara sa vorbesc cu parintii mei . Vroiam sa plec odata din casa aia . Sa scap de toti si de toate .. sa fiu , libera . Chiar daca nu vroiam intr.u totul sa ajung la Hogwarts unde aproape e la fel , doar aproape, tot mai bine era acolo . Preferam sa stau in padurea mea preferata , cea interzisa pentru toti elevii , numai mie nu imi pasa . De multe ori i.am suparat pe profesori , mai ales pe Plesneala pe tema asta , dar nu le.a spus nimic parintilor . Bucuria mea . Mergeam pe o ulita , unde numai doi-trei copii se jucau cu o minge mica . Erau jerpeliti , bolnavi dupa fata lor , dar cat de cat fericiti . Aruncau mingea dezumflata unul la altul nestiind cum sa se joace . M.am intristat profund . M.am apropiat de ei , le.am luat mingea si cu un mic poculet , aceasta devenise la forma normala si destul de intreaga . Copii ,fericiti ,au venit peste mine , imbratisandu.ma , fiecare avand lacrimi in ochi . -Multumim , soptise unul si plecasera toti ... "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|