Intamplari neprevazute
|
05 Jul 2011, 14:06
|||
|
|||
"Probabil imi voi continua cautarea. Voi continua ce tot fac de doi ani si sper ca pana la urma il voi gasi." a raspuns Carter stergandu-si haina prafuita umpic de evenimentele de adineaori.
"Dar, probabil meriti o explicatie in legatura cu dragonul de mai devreme pentru ajutorul oferit." a spus Theodor scotandu-si bagheta de la curea. "Vezi piatra asta?" a zis tanarul aratand cu degetul pe piatra rosiatica de la celalalt capat al baghetei sale. "Asta este piatra sacra pe care o avea cel pe care il caut la bagheta sa. Iar dragonul era patronusul sau - sincer, nu stiu exact cum am reusit sa il invoc pe dragon si nu leul meu dar nu e prima oara cand mi se intampla. Defapt, mi s-a mai intampalt de cateva ori, deobicei in situatii aproape imposibile de iesit din ele." a spus el oftand si uitandu-se catre casa. "De ceva timp nu am mai stat locului - am calatorit mai mult decat si-ar putea imagina cineva... S itot nu l-am gasit pe fugarul Motuo. Asa il chema..." a spus Theodor bagand bagheta inapoi la curea. "Cred ca ar trebui sa plec; ti-am facut deja prea multe probleme. Noroc cu mama ta, si sanatate ei!" a zis Carter incepand sa mearga in directia opusa casei. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Intamplari neprevazute - by Alice Swan - 30 Jun 2011, 13:13
RE: Intamplari neprevazute - by Theodor Carter - 30 Jun 2011, 13:32
RE: Intamplari neprevazute - by Alice Swan - 04 Jul 2011, 11:56
RE: Intamplari neprevazute - by Theodor Carter - 05 Jul 2011, 12:35
RE: Intamplari neprevazute - by Alice Swan - 05 Jul 2011, 12:50
RE: Intamplari neprevazute - by Theodor Carter - 05 Jul 2011, 13:02
RE: Intamplari neprevazute - by Alice Swan - 05 Jul 2011, 13:48
RE: Intamplari neprevazute - by Theodor Carter - 05 Jul 2011, 14:06