Intamplari neprevazute
|
05 Jul 2011, 14:24
|||
|
|||
Aceasta ramase foarte surprinsa de tot ce ii zisese acesta si mai ales de atitudinea lui. Adica avea de gand sa plece asa dupa tot ce se petrecuse.
"Si pleci asa pur si simplu? Pana la urma ma simt datoare fata de tine fiindca eu te-am gasit si te-am ingrijit si intr-un fel nu poti pleca asa!" Spuse aceasta agitandu-se prin camera. "Voi merge cu tine si il vom gasi impreuna pe acel barbat, iar in ceea ce o priveste pe mama cu siguranta se va face bine atat timp cat Vindecatorii si Lee au grija de ea!" Spuse aceasta agitandu-se prin camera cautand o geanta cat mai mica si incepu sa bage in ea tot felul de lucruri care normal nu ar putea sa incape intr-o gentuta asa mica. Cand ii privi privirea dezorientata aceasta ii zise in agitarea sa. "Vraja de marire instant! Daca mai ai ceva asupra ta poti sa le pui aici!" Spuse fata intr-un final linistindu-se. "Se pare ca am luat cam tot, insa va trebuii sa scriu o scrisoare lui Lee pentru a ii spune ca am plecat cu tine!" Zise aceasta gasind o bucata de pergament pe masuta de la intrare. Ii scrise acestuia tot ce dorea sa ii zica apoi o chema pe Willow bufnita familiei. Aceasta odata ajunsa in fata fetei zbura fericita pe langa ea deoarece de mult nu mai fu trimisa cu scrisorii fiindca era destul de batrana. Bufnita ii intinse piciorusul, iar Alice ii agata scrisoarea apoi bufnita zbura pe fereastra larg deschisa. "Da cred ca am luat cam tot asa ca cel mai bine ar fi sa plecam cat mai repede!" Spuse aceasta iesid din casa nu inainte de a incuia in urma ei. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Intamplari neprevazute - by Alice Swan - 30 Jun 2011, 13:13
RE: Intamplari neprevazute - by Theodor Carter - 30 Jun 2011, 13:32
RE: Intamplari neprevazute - by Alice Swan - 04 Jul 2011, 11:56
RE: Intamplari neprevazute - by Theodor Carter - 05 Jul 2011, 12:35
RE: Intamplari neprevazute - by Alice Swan - 05 Jul 2011, 12:50
RE: Intamplari neprevazute - by Theodor Carter - 05 Jul 2011, 13:02
RE: Intamplari neprevazute - by Alice Swan - 05 Jul 2011, 13:48
RE: Intamplari neprevazute - by Theodor Carter - 05 Jul 2011, 14:06