Under control.
|
05 Jul 2011, 14:38
|||
|
|||
Eveline ofta.Inca o ruda proaspat descoperita.Era ca un fel de deja-vu.Asa aflase ca Melisse era sora sa.In Pestera lui Godric,cand plecase in vacanta de iarna.Si ajunsesera si acolo sa se confrunte cu Cap-de-Mort.Aceea fusese prima data cand il vazuse.Si crezuse ca ii era de ajuns.Si era aproape sigura ca Cap-de-Mort nu le vrea moarte pentru motivul ca erau o familie unita.Astea erau numai prostii.Dorea el ceva de la ei si nu putuse sa obtina.Iar cand Cap-de-Mort nu obtine ceva .. nu se termina prea frumos.Eveline se cutremura usor.
- Sa ne gandim ce vom face in continuare? intreba Cap-de-Mort ironic.Hmm .. pai sa incepem sa mai taiem radacinile zise el privind inspre tatal lui Jennifer.Eveline stia ce urma.O imobiliza pe Jennifer cu o vraja non-verbala.Apoi inchise ochii.Parca il auzea cum se forma in mintea sa ... - Avada Kedavra! - NU! striga Jennifer incercand sa se miste.Nu putea.Eveline inca avea ochii inchisi.Simtea cum lacrimile vor sa iasa iar ea nu vroia sa le lase.Insa deschise ochii pentru a o vedea pe Jennifer uitandu-se la tatal sau care privea cerul fara sa il poata vedea.Ii dezlega vraja iar ea se ridica si fugi inspre el. - Iubirea.Mereu am urat acest sentiment.Nu-i asa .. Eveline? intreba el.Eveline tresari cand isi auzi numele spus de catre el.Cu coada ochiului privi inspre Dominik ce se incrunta la Cap-de-Mort. - Cum am spus.Groaznic.Sa iubesti .. si sa nu fi iubit.Sa fi mintit.Toata increderea ta .. totul se rezuma la iubire.Iar viata ta devine mai buna.Asta pana cand descoperi adevarul.Ca esti folosita! ii striga el ultima propozitie.Eveline se ridica mai repede decat crezu ca poate si isi ridica bagheta cu o mana in timp ce pe cealalta o strangea tare in pumn.Mai multi copaci luara foc.Insa pe ea nu o interesa. - Trebuie sa tai aceste legaturi.Eu te pot ajuta sa inveti sa nu iti mai pese.Doar .. aminteste-ti de promisiunea facuta mie zise Cap-de-Mort cu o voce triumfatoare.Eveline il privi cateva clipe apoi dadu din cap. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|