Thread Closed 
Would you please keep quiet!?
05 Jul 2011, 17:53
Era ora 2 noaptea. 2!!! Jane se foia de zor in pat. Auzea tot felul de soapte venind din camera fantomelor. Iar apoi, dintr-o data, liniste... Isi afunda trupul printre pernele moi, iar ochii i se inchideau incet. Era linistita, iar somnul urma sa apara din moment in moment. Insa, in locul lui, veneau alte soapte enervante din aceeasi camera. Nervoasa, se ridica din pat. Toate colegele sale de camera dormeau.
Isi arunca primul lucru care ii pica in mana, si anume roba de scoala, peste tricoul si pantalonii scurti pe care ii purta si iesi incet pe hol.
- Oh, Calugarule, e greu de crezut ca Astropufii au vreo sansa la Cupa anul asta!
- Sir Nick, doar pentru ca in ultimii ani au castigat Cercetasii dumitale, nu inseamna ca ceilalti nu-i vor intrece niciodata!

"Pe bune?" gandi Jane. "E 2 noaptea si ei discuta despre Cupa Caselor?"
- Oameni buni, se auzi vocea cunoscuta a Baronului Insangerat. Sau ma rog, fosti oameni... Purtati discutia asta de o ora si nu ajungeti nicaieri. In plus, sunt absolut sigur ca ati trezit pe cineva.
Asta era fantoma Casei lor! Cineva care in timpul vietii nu avusese un cap pe umeri chiar degeaba. Fata deschise violent usa. "Exact," spuse ea suparata. "Asa cum a spus Baronul," zise ea, facand o plecaciune discreta catre el, "e o conversatie lipsita de sens. Maine am ore si din cauza voastra, nu cred ca voi fi printre asi," termina ea, cand simti o mana pe umar.

[Image: 3335460965_63991a7b5a.jpg]

Viata e o scena...iar noi suntem actorii.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Would you please keep quiet!? - by Jane Rivers - 05 Jul 2011, 17:53

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  strangers think i am quiet Agnes Marie Lovel 30 6,676 12 Apr 2012, 22:29
Last Post: Agnes Marie Lovel