|
05 Jul 2011, 18:08
(This post was last modified: 05 Jul 2011, 18:11 by Melisse Y. Carter.)
|
|
Melisse Y. Carter
|
RP Posts: 498
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 730
Slujba: Vanzator la "Ceainaria doamnei Puddifoot"
|
|
- Draga jurnalule,
Totul s-a terminat cu bine, pana acum. Ne-am asigurat ca nu vom mai auzi multa vreme de Cap-de-Mort si Devoratorii sai.
Dominik ne-a condus pana in fata casei, la intrare, despartindu-se de Eveline printr-un sarut {; ; )}. In ultimul timp chiar nu il sufeream pe iubitul surorii mele, insa pana la urma, daca ea e fericita cu el, si eu voi fi sunt.
Am intrat in casa si am hotarat de comun acord sa avem parte de un oarecare Craciun, astfel luand cina la ora 8 A.M. {tare, nu?}. Dupa 'cina' am primit fiecare cate un cadou. O cutie patrata, ambalata ca la televizor.
Nici eu si nici Eveline nu le-am deschis inca. Am hotarat ca mai intai vom dormi si apoi le vom deschide. Insa eu inainte sa adorm mi-am fortat mainile sa scrie in tine, pentru ca acest moment din viata nu poate fi ratat.
In urma cu doua zile inca mai eram fiica alcuiva. Acum sunt o cu totul alta persoana, deoarece si familia m-a schimbat enorm. Tot trei membrii va avea familia mea, insa de data aceasta voi fi doar eu, Eveline si mama noastra. Si asa va ramane pentru totdeauna.
Sfarsit!
# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
* She's such a gorgeous nightmare.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|