Where I should to go ?
|
05 Jul 2011, 20:20
|||
|
|||
~Eliza’s POV~ Am asteptat ca tanara fata sa faca ceva ceea ce se si intamplase .. dar dupa multe secunde ce pareau un infinit . Isi impreunase mainile , marcand un cerc in aer spre mine . Acel lucru m.a inspaimantat . “Clar , e vrajitoare ! Dar ce tip de magie mai este si asta ? “ ma intrebam yo , vrand sa dau cativa pasi inapoi, dar nu imi mai simteam picioarele .“Ohh..acum v.ati gasit ? “ Fata cantase din nou , de data asta mai subtire , aceasta asemanandu.se cu gheara pe tabla .Instantaneu , mi.am pus mainile pe urechi , asteptand ca sunetele acelea ascutite sa se termine , ceea ce si venise defel . Uimita , mi.am dat jos mainile , privind ochii mov ai fetei . “Ce inocenta e ! Si rea ! “ ,,Acum ar trebui sa mearga !’’ spusese . Culmea ! Intelegeam ce spunea . -Ahm..tu vorbesti limba ta ? Sau eu o vorbesc pe a ta ? gand ce ma ingrozea enorm . Sa scot sunetele acelea joase si subtiri nu imi ardeau . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|