Where I should to go ?
|
05 Jul 2011, 20:21
|||
|
|||
Claire a ras incantata . “ Deci a mers .. acum , cum fac ca ea sa uite faptul ca i.am dat un minitraducator ? “ Dar intrebarea fetei i.o luase inainte : ,,Ahm..tu vorbesti limba ta ? Sau eu o vorbesc pe a ta ?” Raspunsul ei venise pe data , ca si cum era monitorizata . -Pai .. nu , eu ti.am dat puterea sa imi intelegi limba mea si tu poti vorbi pe a ta . Adica cea romaneasca . Acum .. asculta , pana iti voi face ceva , poti sa ma duci spre o gara numita KingCross caci m.am cam ratacit , am avut parte de o mica alergatura , fiind urmarita de niste chestii zburatoare , lunguiete , ciocuri mari , ochi sticlosi si negre , caci , dupa cum vezi , bufnita mea , Sheyra , le.a cam atras atentia . Si mnah .. am cam nimerit aici si nu stiu cum sa ajung acolo . Am bilet spre o scoala anume si vreau neaparat sa ajung la ea si desigur sa nu intarzii . The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|