Where I should to go ?
|
05 Jul 2011, 21:26
|||
|
|||
~Eliza’s POV~ Am ramas ca o stana de piatra . “Cum de am nimerit.o si pe asta ! Interesant . Nu numai la scoala imi fac prieteni noi , dar si in afara ei. Amuzant , no comment ! “ mi.am zis distrata / “O cunosti ? “ ma intrebase ea uimita . -Sigur , la ea trebuie sa merg acum . Pai , ar cam trebui sa ne grabim , ne ia cam 20 de minute pana acolo si nu prea as vrea sa pierd trenul . E ora 10 si 25 . Deci .. pe aici ! Apropo . Ma numesc Eliza . Eliza Cyreno . Incantata . Fericita , am indruma.to pe un drum intunecat , in care vedeai peste tot cu ochii , numai copacii cazuti . Mergeam si vorbeam fel si fel de chestii neimportante de amuzante , razand amandoua ca nebunele . “Ma inteleg bine cu ea ! Aleluia !!! “ Intr.un final , am iesit din parc . Am traversat strada ce ducea spre gara , am ajuns in mijlocul peroanelor 9 si 10 , si i.am aratat cum trebuia sa treaca prin cele doua locuri , lucru ce o uimea . Am trecut amandoua , tinandu.se strans de mana prin bariera magica , ajungand in lumea magica .... Edit By Raizen Puncte Viperini - 246 Topic Closed ! Edit By Raizen Puncte Viperini - 200 Topic Closed ! "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|