Thread Closed 
What you can do for me?
06 Jul 2011, 00:55
Lily si Madam Pomfrey inca se uitau urat una la alta. Lily murmura ceva care aducea mult a injuratura ceea ce o facu pe Madam Pomfrey sa se intoarca pe calcaie.
-Ce!? zise Lily chiar surpinsa pentru ca ceea ce zisese nu era in legatura cu ea ci cu potiunea si chiar spera ca femeia sa nu o fi bagat in seama.
-Lasa ca iti zic eu ce... Ce-ar fi sa iti prepari singura potiunea? zise ea nervoasa.
-Da-mi ingrediantele si o sa o fac, zise Lily sarind in piciore.
Madam Pomfrey o privi cu venin apoi se duse intr-o incapere de unde lua cateva comprese reci pentru Rosalie. Dupa ce o curata de sange ii puse o compresa pe rana spunandu-i ca trebuie sa stea putin asa inainte de face o vraja sau de a administra o potiune.
Lily isi intoarse privirile spre fereastra. Era atat de nervoasa incat mai avea putin si izbucnea in plans.
-Deci... faci sau nu potiunea aia? Si sa stii ca daca ti-e prea lene sa ajuti un elev o fac... daca chiar esti hotarata sa imi dai ingredientele, zise viperina zambind batjocoritor.
Isi dadea seama ca Madam Pomfrey era absolut intrgata de faptul ca Lily o tutuia dar pana la urma nu ar fi trebuit sa o refuze de la bun inceput.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: What you can do for me? - by Odette B. Malfoy - 06 Jul 2011, 00:55