In the Shadows
|
06 Jul 2011, 14:31
|||
|
|||
Just me andEliza
Pelerina neagra se pierdea printre umbrele intunecate, cat timp se strecura spre intunecatele vitrine ale Aleii Nocturn. Umbra avea un pas hotarat, cu o tinta precisa. Crystal arunca o privire peste umar, pentru a se asigura ca nu o urmarea nimeni. Se furisa pe Alee, incercand sa nu atraga atentia, cu pelerina trasa, acoprindu-i jumatate din fata. Se indrepta cat de repede putea spre magazinul pentru obiecte blestemate. Da, Crystal era o Astropufa, dar pana si cei buna folosesc Magia Neagra pentru a scapa de cei rai. Bratara blestemata pentru care facuse comanda era doar de protectie si, daca nu erai rau cu adevarat, nu-ti facea nimic. Si prin rau, Crystal se gandea la "diabolic". Intra in magazin, iar clopotelul scoase un sunet deranjant. Propietarul magazinului statea dupa tejghea, studiind-o cu atentie pe Astropufa. Aceasta se furisa cu grija sub privirile lui pana la tejghea, incercand sa nu atinga niciun obiect. "Am facut comanda pentru o bratara blestemata" spuse fata, destul de sigura pe ea. "Nu esti de pe aici, nu?" intreba batranul. Crystal isi dadu seama ca trebuia sa se prefaca ca era. Dar putea? "Cum iti permiti, vierme?" spuse ea cu o expresie dezgustata. "Acum adu-mi brata aia". Batranul zambi si se duse dupa bratara. Chiar in acea clipa, cineva intra in magazin. i am death, the destroyer of world ![]() ![]() Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|