Under control.
|
06 Jul 2011, 15:31
|||
|
|||
Jennifer se uita prin cabana, inca studiind`o.Avea nevoie de cineva care sa o curete se parea.Dintr`o dat aude cum usa se deschide, inauntru intrand Dominik cu niste apa.
Le arunca celor doua fete cate o sticluta de apa la fiecare, Jennifer ne stiind casa sa bea sau nu.Desi era slabita, si avea nevoie de apa, nu stia ce sa faca.O auzea si pe Eveline, spunand ca nu vrea nimic din ce i se ofera. Dupa ce le lasase apa, Dominik iesise din cabana, trantind usa dupa el.Jennifer se puse langa Eveline, spunandu`i sa bea deoarece se vedea pe fata ei ca ii era foarte rau.Se gandi sa ii puna mana pe frunte, aceasta avand febra mare.Se gandi daca stie vreo vraja pentru trecerea febrei, dar fara nici un rost.Niciodata nu le avuse cu vrajile de vindecare. -Ar trebui sa bei, nu cred ca ne`ar otravi.Cap-de-Mort se simte mult mai bine daca ne omoara el, sau in fata lui, spuse Jennifer. Stia la ce sa se astepte in urmatoarele ore, daca nu aveau sanse de scapare. -Nu vreau, spuse Eveline. -Esti foarte incapatanata.Crezi ca eu nu ma simt rau, mai ales dupa ce mi`a murit tatal? incepuse Jennifer sa tipe la Eveline. Nu isi dadea seama ce face, tipa la noua ei verisoara doar din cauza nervilor. Isi luase sticla ei, band o gura de apa, simtind cum ii intra in corp.Se simtea un pic mai bine de la acea gura de apa. Se ridicase din pat, ne avand chef sa se certe cu Eveline, ducandu`se langa semineu.Isi trase fotoliul in fata lui, aprinzand focul, si gandindu`se. Lacrimile ii curgeau din nou pe fata, ii era dor de tatal ei.Nici nu stia cum ajunse acolo, sau nici macar nu ii spuse ca il iertase ca o mintite, in fond el mintind`o doar pentru ai face bine.El mereu a vrut sa isi vada fiica in siguranta.Si el si mama ei. Isi ridicase picioarele pe fotoliu, tinandu`se cu mainile de ele, plangand.Vroia sa se termine cat mai repede totul. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|