In the Shadows
|
06 Jul 2011, 17:14
|||
|
|||
~Eliza's POV~
Era un ger aprig ,puternic si cat de cat dureros pentru mine . Mergeam , cu gluga neagra trasa pe cap , pe aleea Diagon , avand o tinta anume . Imi placea sa ma plimb pe alei intunecate si singuratice dar sub nicio forma pe o astfel de vreme . Trebuia neaparat sa ajung in acel loc . "Si cat mai repede posibil " Am dat coltul , aproape dand cap in cap cu o persoana la fel de ascunsa ca si mine . -Ai grija pe unde mergi ! mi.a spus acesta , pe un ton dur , matur si infricosator . -Acelasi lucru e valabil si pentru tine , i.am intors.o eu . Nu suportam ca cineva sa se lege de mine , deci , le inchideam gura . Acesta trecuse de mine , intorcandu.si din cand in cand capul dupa mine . "Ce om ! " am exclamat eu nervoasa . Intrasem pe aleea Nocturn , luandu.ma un vant puternic pe sus . "Hopa ! " M.am luptat cu el cat am putut , insa cu sorti de izbanda . Am trecut in graba pe langa pravaliile negre si uracioase ce pareau a fi inchise , dar cei ce umblau des pe acolo stiau ca erau de fapt .. deschise . Deschidesem usa de la o pravalie si am intrat . Culmea , in fata mea , la tejghea , se mai afla o persoana . N.am bagat de seama si m.am apropiat de un raft cu carti . -Magie straveche nu ai ? il intreb eu nervoasa , indreptandu.mi fata spre vanzator . Persoana ascunsa sub gluga ma privea cu mult interes . Privirea mea a cazut pe o insigna : "Hogwarts " -Cine esti ? il intreb eu , nestiind de ce sex era . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|