Let me fall behind.
|
06 Jul 2011, 17:35
(This post was last modified: 06 Jul 2011, 17:36 by Evelyn Steel.)
|||
|
|||
Eveline avea vaga senzatie ca Desiree nu fusese tocmai sincera cu ea.Sau poate ca fusese insa nu pricepuse ea bine.Totusi,pana sa vorbeasca Eveline observase ca se gandea daca sa ii zica adevarul sau nu.Daca sa aiba incredere sau nu.
Se incrunta putin insa nu zise nimic.Crezuse ca ii castigase increderea cu mult timp in urma.Insa nu asta era important,caci pana la urma fata ii raspunsese la intrebare.Acum era randul ei sa raspunda.Insa i se parea chiar cuidat sa spuna ce va spune. - Am avut ciudatul sentiment ca se va intampla ceva rau in seara asta,aici.Si ca trebuia sa fiu prezenta.E total prostesc zise Eveline scuzandu-se. - Sa se intample ceva rau?E ceva rau si faptul ca suntem aici la ora asta zise Desiree lasand sa ii scape un chicotit. - Stiu.Deci incotro te indreptai cand .. te-am oprit?Spre un anume magazin,pentru cumparaturi? intreba Eveline sarcastica si cu un mic zambet pe chip. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|