Razbunarea e cruda ..
|
06 Jul 2011, 20:52
|||
|
|||
Just me and Lily Bellatrix Malfoy
Intr.un colt al camerei de zi al Viperinilor, o fata cu parul verde deschis , statea ghemuita cu picioarele incrucisate , cu o carte deschisa peste acestea si cu un pergament intr.o mana si in cealalta o pana de corb argintie . "Splina de veverita , yuk dar am , inima de unicorn , yak again dar il am , un os de peste de apa dulce , bifat , un fir de par de trol si hmm ... o esenta de blurb . Hopa ! Fix ultimul element nu il am . Si Plesneala nu il are , doar l.am intrebat . Atunci .. cine il are ? " -Sa vezi ce prostie ! Ma aflam pe un coridor si amestecam cateva potiuni intr.un flacon , toate bune si frumoase , pana apare Filtch in spatele meu . Stii ce a facut ?? Stii ?? Nu stii !! Mi l.a luat si mi.a zis cu o fata scarbita : Asta .. imi apartine , nemernic mic ce esti ! Nu ai voie sa faci astfel de potiuni pe coridoare . Si culmea , era o substanta rara acolo , care mi.a iesit dupa cum, arata culoarea ! Era esenta de blurb, spuse un baiat inalt unui prieten ce asculta cu multa atentie -Nu e adevarat ! -Asta i.am zis si eu ! Dar nu m.a crezut . S.a intors cu spatele la mine si cu pisica aia dupa el . -Si acum , unde se afla acel flacon ?? -Unde altundeva decat in biroul lui de la etajul 5 . Atat ii trebuia Elizei sa auda . Trantise carte de o masuta din apropiere si iesise imediat din camera de zi . Urcase scarile ce duceau spre parter , apoi , pe o usa laterala spre scarile ce levitau . Nemaiasteptand ca acestea sa se miste pana la ea , isi facuse asalt si Zbrr!!! zburase spre prima scara , si tot asa pana ajunse la etajul 5 . "Bon ! Acum , cum fac sa imprumut flaconul de la Filtch ?? Poate , daca sparg un geam , sau ard o tapiterie sau poate mai bine .. ii dau putin foc pisicii lui dragi ! Da ! Asta e cea mai buna idee . Dar .. unde e dihania aia umblatoare cu trei picioare , in curand ??" se intrebase ea , si un sunet familiar ii atrasese atentia . In captul coridorului se afla nimeni altcineva decat ... -Miau ! Piss piss piss !! Vin.o aici pisicut.o !! Haide.. La fiecare indemn al Elizei , pisica cenusie se apropia tot mai mult de ea , pana ajunsese in bratele ei . -Ia sa vedem noi ce ai aici . O blana foarte pufoasa , curata si hmm...prea pufoasa , ia sa o mai readucem la normal . Aguamenti!rostise ea si un jet de apa sarise pe pisica . Odata la contactul cu apa , Ms.Norris sarise din bratele Elizei la vreo trei metrii inaltime , aterizase in coada si odata la atingerea cimentului incepuse sa dea din picioare , uneori alunecand , spre scarile ce levitau . Inca patinand , nu mai gasise nicio frana-ceva de care sa isi prinda ghearele- si cu un miau scurt dar tare , cazuse in ... gol . "Ooopps ! Daca stiam ca se va intampla asta ii dadeam si aripi .. pe gratis . " O usa se deschise cu putere si Filtch in persoana isi facuse aparitia pe sala . -Ce se intampla aici ? o intrebase pe Eliza ce il privea cu doi ochi inofensivi .Cine a tipat ? Eliza , ca si cum cineva ii muscase limba , ii aratase , prin mima , ce se intamplase de fapt , Filtch neintelegand mai nimic . -Vorbeste copila ! Ce s.a intamplat ? Are treaba cu Mrs.Norris ? Fata daduse afirmativ din cap . La ,,auzul'' aceste vesti , ingrijitorul plecase imediat de langa Ely strigand.o pe unica lui pisica . "Mnah , ce sa spun . " Repede , Eliza intrase in biroul acestuia , cautand din ochi un flacon . "Nice , asa o sa.mi ia trei mii de ani ! Dar daca .. " -Accio flacon de blurb! Si in mainile fetei aparuse flaconul mult prea dorit . Imediat , fata iesise din birou dar o voce o oprise imediat . Era Filtch . "Deja?? " -Hey ! Stai pe loc !!! Cu toate puterile pe care le cunostea a inceput sa alerge pe coridoare , urcand scarile si auzind cum Filtch tipa dupa ea sa se opreasca . "Nu nu nu nu si nuu !!! Nu ai sa ma prinzi !! " Era pe un culoar necunoscut ei si totusi , Filtch ii tinea pasul . "Am nevoie de o camera in care sa nu intre , am nevoie de o camera in care sa nu intre .. yay !! am nevoie de o camera ca sa scap de el !!! " tipase ea in mintea ei . Undeva , in stanga ei aparuse o usa inalta si frumos conturata . Trecuse pe langa ea fara sa isi dea seama . Se oprise in mijlocul drumului si se reintorsese inapoi . Deschise usa si intrase , aceasta inchizandu.se imediat cu un pocnet asurzitor , speriind.o pe viperina . Incet incet , incepuse sa isi revina dar cineva o atinse pe umar si Eliza tresarise imediat . Cand vazuse persoana .. se calmase . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Razbunarea e cruda .. - by Eliza G. Blest - 06 Jul 2011, 20:52
RE: Razbunarea e cruda .. - by Odette B. Malfoy - 07 Jul 2011, 15:19
RE: Razbunarea e cruda .. - by Eliza G. Blest - 07 Jul 2011, 21:59
RE: Razbunarea e cruda .. - by Odette B. Malfoy - 09 Jul 2011, 13:40
RE: Razbunarea e cruda .. - by Eliza G. Blest - 13 Jul 2011, 23:57
RE: Razbunarea e cruda .. - by Odette B. Malfoy - 14 Jul 2011, 14:25
RE: Razbunarea e cruda .. - by Eliza G. Blest - 20 Jul 2011, 17:13