Under control.
|
06 Jul 2011, 22:58
(This post was last modified: 06 Jul 2011, 22:59 by Evelyn Steel.)
|||
|
|||
Eveline inchise ochii pentru un timp ascultand cum raul isi urmeaza drumul si curge usor la vale.Faptul ca tatal lui Jennifer murise ii aduse aminte de Serena.Ii era atat de dor de ea si de serile cand stateau impreuna si discutau si radeau.Pareau de parca se intamplasera in alt secol dar trecusera abia cativa ani.Insa nu o mai durea asa tare ca la inceput cand se gandea la ea.Paria ca asta facea timpul : ingropa durerea.Ii era recunoascatoare pentru asta.Nu mai vroia sa sufere.Dar nimeni nu tinea cont de asta,se parea.
- Te gandesti profund din cate observ zise o voce de langa ea.Eveline observa ca Dominik se asezase langa ea,si privea si el ganditor lacul. - Si tu numai pleci odata din cate observ zise Eveline dandu-si ochii peste cap.Acesta chicoti iar Eveline isi muta o clipa privirea inspre el.In lumina lunii trasaturile sale pareau si mai frumoase."Opreste-te!" ii zise o voce dn cap.Eveline vazu ca Dominik o privea. - Eu am ajuns primul aici zise el ridicand din umeri. - E o tara libera il repezi Eveline.Acesta rase de data asta mai tare.Eveline se stramba. - Cum te simti? intreba el brusc si privind in spate.Daca nu l-ar cunoaste mai bine Eveline nu ar fi banuit asta,dar parca se uita in spate sa se asigure ca nu erau urmariti. - Ma intrebi cum ma simt?Dupa cate ai facut in seara asta nu ar trebui sa te mai am in fata mea.Ar trebui sa fi una cu pamantul! ii striga Eveline.Dominik ramase perfect calm ceea ce o scotea si mai tare din sarite.Insa intr-un mod bun. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|