Light and darkness perfectly!
07 Jul 2011, 09:56
Scuze tuturor, am fost tot plecata pana acum, am reusit sa aduc capitolul.

Cap5. Prima zi de facultate.

Intrasem in baie ca un fulger ce strabate cerul. Eram inca ametita, dar nu intelegeam de ce. Ce imi facuse asa de rau? prezenta lui? dar de ce, de ce licare asa, de ce ma simt asa de rau? trebuie sa rezolv asta, privindu-ma in oglinda imi replic continuu ca o sa fac eu un pas in fata, ca sa vad ce dracu se intampla.
Dupa ce imi dau cu apa pe fata si imi trag vre-o doua palmi asa serioase, ies din baie inspirand adanc. Inca ma durea corpul, dar preferam sa nu mai arat asta. Ma duc catre baiatu cu ochii verzi ce ma ajutase sa ma ridic. Nu parea deloc incantat sa ma vada si nu intelegem sigur de ce.

Incerc sa fac cunostinta cu el, cu chiu cu vai reusesc sa ii scot numele din gura. Dar nu ma multumeam cu atat, doream sa stiu mai multe, de ce licare, de ce parca arde tot in juru sau, de ce oare fura oxigenul meu. Dar singura intrebare ce doream sa o pun era "ce dracu esti tu?" bineinteles intr-un mod mai placut, sa nu il sperii de tot. Insa realizeaza probabil ce doream sa il intreb si se retrage imediat, plecand din bar. Nu realizam de ce plecase, parea sa ii fie frica de ceva, dar nu cred ca de mine. Imi ciufulesc parul copilareste si aud niste chicote din alta directie. Intorc capu si "amicii" blondului se uitau la mine ca la o prada. Speam sa nu aibe prosta inspiratie sa se bage in seama cu mine, ca le mutam dintii.

Dupa acel mic incident, ziua si noaptea trece destul de greu. In jurul orei 06:00 reusisem sa inchid barul si sa plec si eu acasa. Imi facusem "pedeapsa" de 24 de ore de munca continua. Eram franta de oboseala si se vedea pe mine, dar imi aduc aminte fara sa vreau ca azi era prima mea zi de facultate si intr-o ora trebuia sa fiu acolo. Perfect! Eu nu am dormit de mai bine de 24 de ore si acum trebe sa plec direct la "inchisoare". Oftez lung si ma sui intr-un taxi ce ma duce acasa. Intru si observ ca Crysal dormea in camera ei dusa, probabil muncise si ea pe rupte. Amandoua munceam ca sa ne intretinem si amandoua aveam meserii solicitante si ce ne termina nervii zi de zi.
Decid sa nu o trezesc, o invelesc mai bine cu patura, zambind, si ma duc la baie facand un dus scurt. Ies , ma imbrac rapid intr-un trening alb si ies pe usa apartamantului, tinta catre scoala. Nu luasem decat telefonul cu mine si cheile, oricum nu trebuia nimic in prima zi.

Dupa o lunga plimbare, ajung in curtea facultatii. Primu meu an acolo, insemna probleme noi. Ma plimbam plictisita incercand sa evit dezinteresata privirile maimutelor impanate si pitipoancelor fara creier ce erau pline de ele. Eram si asa destul de obosita, nu mai doream alt stres sau probleme. Insa exact la usa de la intrare in facultate, trei tipi mari si cand zic mari ma refer inalti si bine facuti se pun in fata mea, ranjind ca idiotii la mine. Privindu-i atent, realizez ca luceau. Ce dracu? e la moda sa licaresti asa? dar realizez ca nu mi se facuse rau aproape deloc. Culoarea ce ii inconjura era defapt un fel de gri catre negru, o culoare scarboasa tare si imperfecta. Mi se facuse rau, pentru ca erau trei, dar aveam o banuiala ca daca era doar unu nu aveam nici o problema. E ca si cum ar fi mult mai slabi ca ...Will. Stai..am zis Will? de ce-mi sta capu la el? revino-ti Amelia. Simteam cum ceva arde in mine, mocneste, ca un foc ce dorea sa fie aprins. Incerc sa alung acea senzatie de parca ceva ar sta sa explodeze in mine si incerc sa trec pe langa ei fara sa scot un sunet. Insa cel din mijloc ma prinde de talie si ma lipeste de el tintindu-ma in ochii. Ochii aia negri, erau adanci dar ciudat de neatragatori. Parca era un ...demon. Ce tot vorbesc? nu exista asa ceva. Ranjeste observand ca il priveam intrebator, dar undeva inauntrul meu ceva statea sa explodeze.
-Gardianul orasului Londra, hmm... nu credeam ca e asa frumos si atragator. Ha? eu il privesc ca o idioata neintelegenad deloc ce spusese. Ceilalti doi ma priveau ca pe o prada, ca pe un premiu, de parca eu eram ceva diferit si daca ma prindeu erau mandri sau recompensati. Au gresit persoana, nu stiu la ce se refereau dar aveam de gand sa le mut dintii pe sira spinarii.
-Da-mi drumul, sau o sa regreti, spun cu un zambet buclucas pe buze. Ma priveste mai atent si incepe sa rada. Un ras isteric si batjocoritor. Ahh! Avea sa dea de dracu. Simt cum acel ceva ce in mine mocnea se dezlantuie pana la urma si il lovesc cu putere intre picioare cu genunchiul, iar dupa ii trag instinctiv un pumn in fata asa de puternic ca il izbesc de usa de sticla de la intrare. Tipu scanceste si afiseaza un zambet sadic, afisand niste colti mari si albi, niste dinti diferiti de a oamenilor obisnuiti. Vedeam cum licarirea din jurul sau se intensifica, atunci simt cum parca sunt provocata undeva in mine. Tipii ceilalti doi dau in spate imediat, nu intelegeam de ce dar privindu-mi reflexia intr-o fereastra a usii de la intrare, realizez ca si eu licaream. Licaream puternic de tot, iar ochii albastri ca un cer senin dar inghetati erau acum mult mai mari, iar irisul negru se facuse asa de mare ca acoperise acel albastru de diamant. Ce dracu se intampla cu mine? Nu apuc sa-mi raspund ca tipu apare langa mine si ma prinde violent de gat, ma ridica de pe picioare, iar in jur simt privirile curioase dar lase ale oamenilor si elevilor ce priveau scena. Face o pirueta si imi da drumu aruncandu-ma cu o putere asa de mare in usa, ca efectiv corpul meu sparge sticla din usa, aruncandu-ma pe ciment pe holul din interiorul facultatii. Vedeam in ceata si un ciob imi intrase in mana. Scancesc dar simteam cum aceiasi putere ma inconjuara. Stiam acum ca nu e om normal, nimeni nu m-ar fi putut arunca printr-o fereastra asa usor. Incerc sa ma ridic pe picioare, simtind cum fata imi arde cat si mana din care curgea sange ma durea ingrozitor de tare. Ma lipesc de un perete si il privesc cu o ura nemarginita pe tipul cu ochii negri si parul castaniu ce se apropia cu viteza parca gata sa ma termine. Insa exact cand da sa ma loveasca direct in fata, inchid ochii instinctiv dar lovitura nu mai vine.

Deschid incet ochii, atunci in fata mea vad corpul mai mare, adica frumos format, a tipului blond de la bar. Will...dar cum, oprise lovitura aia asa usor. Vedeam cum corpul sau parca se mareste, cat si acea licarire ca de foc ce-l inconjura, se intensifica, dar spre mirarea mea nu mi se facuse deloc rau. Nu stiam ce avea sa urmeze dar realizam ca posibil sa vad o lupta ce nu vazusem pana acum, speram ca asta sa fie si inceputul unei prietenii ciudate cu blondul ce nu stiu se facea dar ajunsese sa pice mereu unde eram eu.

[Image: 2hgfx45.jpg]
I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull

Sig By Ginny ... Thx my loveKiss
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Light and darkness perfectly! - by Ellena R. Howard - 07 Jul 2011, 09:56

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  The light is gone Rosalie Vivienne Alden 20 6,391 16 Dec 2011, 14:06
Last Post: Ellena R. Howard