Big girls don`t cry
|
07 Jul 2011, 12:39
|||
|
|||
Se uita la Fenrir şi o grămadă de întrebări îi treceau prin cap. De ce venise aici? Venise după Jennifer? Dar de ce? Nu prea credea că Lordul Voldemort îl trimisese doar pentru a o tachina. Nu, ar fi fost total iresponsabil şi periculos. Ştia că Hogwarts nu mai era aşa sigur după moartea lui Dumbledore, dar era plină de vrăjitori puternici. O altă întrebare care îi venea în minte era ce să facă cu el.
"Până la urmă ce facem cu el?" o întrebă Jennifer pe Elizabeth. "Nu stiu " raspunse Cercetasa ganditoare. "Crezi că ar fi bine să-l lăsăm aici?" "La asta mă gândeam şi eu, dar dacă scapă.. nu ştiu ce am putea face." Se uită la Devorator scârbită de rânjetul încrezut de pe faţa lui. Ceea ce nu înţelesese niciodată la aceşti vrăjitori era de ce erau aşa de încrezuţi în astfel de situaţii. I se părea ilogic acest lucru- "Îl imobilizăm, ca să numai poată să se zbată, cu o vrajă, si plecăm.Măcar aşa reuşim noi să ajungem la Hogwarts în siguranţă, ce spui?" Elizabeth se gândi o clipă. Părea o idee bună, dar totuşi nu perfectă. "Mi se pare o idee bună, dar dacă mai vin elevi în pădure?" Întrebă ea ştiind că nu sunt singurele care hoinăresc noaptea pe unde nu trebuie. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|