Thread Closed 
Screaming and bleeding , and you still wont't hear me
07 Jul 2011, 12:52 (This post was last modified: 07 Jul 2011, 16:40 by Effy K. Dietrich.)
Începu sp râdă amuzată atunci când auzi afirmaţiile Astropufei. Era sigură că orice altă persoană ar fi fost supărată şi ar fi început să se certe cu Lylith, dar ea nu era aşa. Până acum câteva zile ar fi zis şi ea acelaşi lucru ca Astropufa.
"Nu, nu o să te mănânc. Mă pot controla. Faza cu mâncatul oamenilor e doar o superstiţie." Zise ea şi zâmbi larg. Se vedea de pe faţa lui Lylith că era curioasă şi îi părea rău că nu îi putea da multe informaţii. Descoperise doar acum câteva zile ce creatură sălbatică este şi nici ea nu ştia foarte multe. Trebuia să facă multe cercetări. Analizând trăsăturile fetei observă că pe chipul acesteia nu se desluşea frica, deci punea acele întrebări doar din cauza curiozităţi.
"Îmi pare rău. Nu-ţi pot spune foarte multe, pentru că nici eu nu ştiu cine ştie ce despre vârcolaci." Zâmbeşte stânjenită datorită faptului că cunoştea aproape nimic despre creatura ce era, deci nu se cunoştea pe ea însuşi putea zice.

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Screaming and bleeding , and you still wont't hear me - by Effy K. Dietrich - 07 Jul 2011, 12:52

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Hear the whispers in the dark.. Megan Mcbride 28 7,542 21 Feb 2011, 18:03
Last Post: Raizen Isildur
  .Hear.Fear. Gigi 1 1,463 11 Apr 2009, 21:46
Last Post: Letitia Levitski