Outstanding
|
07 Jul 2011, 18:24
|||
|
|||
" - Si ce te aduce prin Hogsmeade?" o intreba Lily.
Ema nu se putu abtine. Un zambet larg ii aparu pe fata. " - Asta e o intrebare a naibii de buna!" recunoscu ea, incruntandu-se usor, dar inca zambind. " Cred ca am vrut sa evadez putin din rutina Hogwarts-ului" Ii studie cateva clipe figura. Parul blond ii incadra perfect fata, punandu-i ochii in evidenta. Ema isi dadu parul inchis din ochi. Sigur trebuia sa se tunda. " - Ce mai zici, Lily? Nu am mai avut ocazia sa ne intalnim de curand" Vocea Soimencei era vioaie. Se simtea mai bine ca macar acum avea ce face. Si cine stie? Poate ca Viperina va avea cateva idei despre aceasta excursie in Hogsmeade. Incet, incet, satul se trezea in jurul lor. Taraba de alaturi se deschisese, iar cativa metri mai incolo, o doamna matura in fata magazinului ei. Un barbat cara ultimele lazi cu fructe, iar cativa copii se alergau in joaca. Ema a avut pentru o clipa senzatia ca se afla in Camelot. Mai urma sa vada sabia Excalibur in cea mai apropiata vitrina. Zambi amuzata, uimita intr-un fel de gandul purtat. Atat mai lipsea! Sa se trezeasca intr-un oras din Evul Mediu. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Outstanding - by Ema Snow - 06 Jul 2011, 21:20
RE: Outstanding - by Odette B. Malfoy - 07 Jul 2011, 15:46
RE: Outstanding - by Ema Snow - 07 Jul 2011, 18:24
RE: Outstanding - by Odette B. Malfoy - 18 Jul 2011, 12:22
RE: Outstanding - by Ema Snow - 18 Jul 2011, 12:39
RE: Outstanding - by Odette B. Malfoy - 30 Jul 2011, 17:38
RE: Outstanding - by Ema Snow - 30 Jul 2011, 18:06