Would you please keep quiet!?
|
07 Jul 2011, 21:53
|||
|
|||
~Eliza's POV~
Nick pocnise din degete si o masa aparuse in mijlocul camerei intunecate . Calugarul a da din palme si toate lumanarile ce aveau o vechime de mii de ani , dupa aspect , se aprinsera instantaneu . "Ciudat!Cum de fac magie ? " Ne.am asezat toti patru la masa , eu stand turceste pe scaun , cum imi placea mie , cele doua fantoma stand pe scaun /podea , lucru foarte amuzant , si Jane cu cotul pe masa si sprijinindu.si capul de acesta plictisita si obosita . "Saraca .. am face bine sa terminam repede jocul acesta si ea sa se bage repede in pat. Nu prea o vad eu cu ochi buni maine la ore . Sau mai bine zise , peste 4 ore . " Niste carti de joc aparusera in mana mea si am inceput sa le impart la toti . -Jucam macaua , este un joc incuiat , dar foarte usor . Trebuie sa ai forma potrivita piesei de jos daca nu , tragi o carte . Cel sau cea care ramane fara carti a castigat . Nu trebuie neaparat ca doi/doua dintr.o grupa sa castige . Primul/prima care a castigat , isi i.a partenerul/partenera si pleaca . Asta ii tot ! Sa incepem !! ooc : zi tu desfasurarea jocului pe scurt si mai postez eu si terminat si cu acest rp ![]() "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
strangers think i am quiet | Agnes Marie Lovel | 30 | 6,720 |
12 Apr 2012, 22:29 Last Post: Agnes Marie Lovel |