Thread Closed 
Hungry in the midnight.
08 Jul 2011, 15:00
-"Nu stiu ce sa zic... Dar oare unde suntem?" spuse Georgya gandindu'se.
Cercetasa era putin speriata. Se aflau pe o straduta laturalnica de la capatul careia era un fel de casuta in copac, dar nu era tocmai o casatuta caci era prea mica pentru asa ceva. Nu avea geamuri, doar o trapa prin care se poate intra cu greu.
Mai erau in Londra? Sau macar in Anglia?
Felinarul inca lumina. Lumina deparca urma ca lumina sa se stinga, dar nu conta, fetele aveau baghete.
-"Apropo, Luky ai nevoie de asta!" ii spuse Geo spiridusei intinzand o bagheta.
Jennifer si Luky rasasesera cu gurile cascate.
-" Fosta bagheta a tatalui meu, mi'a dat'o in caz de urgenta, si asta e o urgenta." le lamuri Georgya. "Cred ca o sa avem nevoie de tot ce cunoastem, de tot ce avem la invemana."
Luky lua bagheta.
In fata lor era o mica placuta infipta in pamant.In lumina slaba abia se distingea ce scria pe aceasta. Cercetasa citi cu voce tare:"Voi cutezatorilor va aflati in fata celei mai periculoase si infricosatoare paduri din Dublin! Toti au murit, toti cei ca voi. Daca nu plecati o sa aveti aceeasi soarta.".
-"Luky vrea sa intre!" spuse spiridusa pe un ton ce ar sfida ori ce placuta de avertizare.
-"Suntem in Dublin!!!" stiga in soapta Georgya, care tocmai acum realizase ca avertismentul continea si locului in care sunt.
Jennifer era la fel de ganditoare ca Cercetasa. Trebuiau sa gaseasca o cale. Trebuia sa fie una, altfel...
-"Stati am o idee!" sriga Geo.
Cercetasa isi scoase bagheta si spuse hotarat: "Viridis maximus lumos!". Spre cer se indrepta o bila uriasa de lumina verde, in acea clipa placuta stearsa si putin rupta din lemn de tran sforma intr-o sageata de lumina si ea de asemenea verde si de avanta spre minuscula casuta, apoi o strapunse fix prin mijloc. Casuta ramase neatinsa iar cele doua lumini se stinsera.
-"Luky nu intele..." Luky vroia sa spuna ceva, dar Georgya o opri:"Va explic mai tarziu!"
Cele trei intrara in casuta. Dar inauntru nu era o casuta minuscula in care nu loate incapea nici o persiana era un adevarat palat.
-" Vraja de largire!" soptira Cercetasele.
-"Luky nu intelege cu Georgya a stiut toate astea!" zise spiridusa.
-"Pai.. ai un avantaj cand ai parintii aurori, ai carti in care poti gasi pasaje de genul: " Cei de partea raului iubesc verdele ,care este pentru ei simbol al puterii infinite si al raului crud. Din aceasta cauza a aparut putin cunoscuta vraja:"Viridis maximus lumos!", cere creeaza o lumina uriasa de aseasta culoare. Vraja aceasta merita retinuta, in slujba de auror vei intalni situati in care iti va fi foarte folosituare." 'Cum sa fi un auror mai bun'. Cartea a avut dreptate chiar e o vraja folositoare atunci cand vine vorba de nebuni malefici." le spuse Georgya in timp ce mergeau prin castelul gigantic cautand locul unde erau prizonieri spiridusii.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Hungry in the midnight. - by Georgia Harris - 08 Jul 2011, 15:00

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Midnight escapade. Melisse Y. Carter 21 3,501 03 Jul 2011, 16:20
Last Post: Ema Snow
  Midnight Snack Jared Diggory 24 3,963 27 Jun 2011, 19:25
Last Post: Jared Diggory