You're my cup of tea ...
|
08 Jul 2011, 16:25
(This post was last modified: 08 Jul 2011, 16:31 by Scarlett Soul.)
|||
|
|||
- A sosit Rose , ii spuse Scarlett, simplu , lui Aylee.
Viperina masca un zambet frumos, aratandu-si toti dintii, asa cum facea uneori cand nu suporta sa tina in ea intregul entuziasm. Probabil daca Raven ar fi auzit-o pe Cercetasa spunand asta nu ar fi crezut-o. Dar acum lui Scarlett nu-i pasa, era doar fericita pentru prietena sa. Cum o simpla dimineata de vara poate sa trezeasca o lumina atat de puternica, un zambet atat de copilaros si o inima atat de mare ... Aylee, Aylee ! - Priveste-o doar ! Uita-te ce hotarat paseste si ... ce frustrata pare. Oare m-am schimbat chiar atat de mult ? Nu mai sunt de recunoscut ? Cineva mi-a spus odata ca nu mai sunt aceeasi. Ca mai de mult nu conta atat de tare parerea oamenilor ... Vocea soptita a lui Scarlett tremura acum sub impactul cuvintelor. Ar fi preferat ca mii de pumnale sa-i strapunga pieptul, fiindca nu avea sa o doara, dar acele cuvinte ii ucideau pana si ingerul pazitor. Ar fi vrut sa-si cufunde capul in bratele animalul ei de plus si sa nu-i mai pese, sa nu isi dea seama ca acea dimineata de vara isi pierdea din stralucire datorita constiintei. Ca totul se transforma intr-un joc de sah in care unii si pierd regina. Ca ea era pe cale sa fie scoasa din acel joc de strategie in care castigi sau mori, nu exista cale de mijloc. - Aylee ... Aylee ... Spune-mi, tu ... tu ma mai recunosti ? Adica Rose nu o mai face si multi altii de asemenea. Era obosita sa insire numele persoanelor care ii spusesera ca in ultima vreme se schimbase. Niciodata nimeni nu mentionase cum. Nu ii zisesera in ce parte a balantei se afla greutatea. Rosti ultimul cuvant cu oarecare greutate : - Ascult. Rose intrase in incapere. Mai aveau aproximativ 2 minute intregi de vorbit, asta tinand cont ca propabil fata avea sa se opreasca sa schimbe politeturile cuvenite cu doamna Puddifoot. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|