|
Roses, memories and words <3
|
|
09 Jul 2011, 00:20
|||
|
|||
Sincer .. astazi am avut o zi oribila. Ei bine,nu chiar toata , trebuie sa recunosc .. Am avut ceva probleme cu calculatorul care sa fiu sincera m-au cam enervat la culme. . Noroc in Robb' ca a stiut cum sa ma ajute ca altfel nu i-as fi dat de capat nici acum. : o 3 . Abia am asteptat sa mai scriu cate ceva la RPG si mi-a luat o ora si ceva doar pana am rezolvat .. Am avut astazi niste nervi,dar acum sunt mult mai calma si cu forte proaspete pentru scris! Sincer,de fic'uri nu prea am chef,dar RPG da.. M-as uita la un film,dar nu stiu la ce.. si parca vad ca nu as rezista aproape doua ore acum la ceva. Dupa cum am spus,sunt mai calma. Deci.. It's never too late. :>
![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Just words... | Ginny Anne Alden | 41 | 12,978 |
23 Dec 2011, 16:14 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
| Memories. | Candice Gomez | 0 | 1,003 |
03 Feb 2011, 12:44 Last Post: Candice Gomez |
|
| ~Feelings speak louder than words~ | Rosalie Vivienne Alden | 43 | 7,137 |
06 Dec 2010, 17:12 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|

. Noroc in Robb' ca a stiut cum sa ma ajute ca altfel nu i-as fi dat de capat nici acum. : o 3 . Abia am asteptat sa mai scriu cate ceva la RPG si mi-a luat o ora si ceva doar pana am rezolvat .. Am avut astazi niste nervi,dar acum sunt mult mai calma si cu forte proaspete pentru scris!
Sincer,de fic'uri nu prea am chef,dar RPG da.. M-as uita la un film,dar nu stiu la ce.. si parca vad ca nu as rezista aproape doua ore acum la ceva. Dupa cum am spus,sunt mai calma. ![[Image: giphy.gif]](https://media3.giphy.com/media/Cn1dqRNSIJ5n2/giphy.gif)