Razbunarea e cruda ..
09 Jul 2011, 13:40
-Hmm ... o sa mai stau un timp . Apropo . Ce e locul acesta ? Nu l.am mai vazut pana acum .
Lily zambi si arunca o privire prin Camera Necesitatii gandindu-se la cum sa ii explice mai bine Elizei ce era.
-Pai... incepu ea. Dupa cum vezi aici sunt multe carti pentru ca eu am venit aici sa citesc. Asta am vrut de la iti apara mereu, ii explica Elizei.
Se uita apoi spre masuta la care statuse pana sa vina Eliza. Cateva carti erau deschise si in mijlocul lor erau un camera asta si exact asta mi-a dat. Pentru tine a aparut pentru ca ai vrut sa te ascunzi. Se numeste Camera Necesitatii si iti da orice vrei in afara de mancare dar o gasesti numai aici pe coridorul acesta, sa nu te astepti sa pergament o pana neagra de corb si o calimara. Scrisul elegant al viperinei umplea jumatate din pergament. Isi notase foarte multe blesteme folositoare.
-Esti interesata de... Magia Neagra? intreba Lily gandindu-se ca daca Eliza va avea de gand sa stea acolo atunci isi va da seama ca Lily studia Magia Neagra si in fond era si normal, doar era o Devoratoare a Mortii, dar asta era un detaliu care nu avea de gand sa il dea prea usor.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Razbunarea e cruda .. - by Eliza G. Blest - 06 Jul 2011, 20:52
RE: Razbunarea e cruda .. - by Odette B. Malfoy - 09 Jul 2011, 13:40