Big girls don`t cry
|
09 Jul 2011, 13:53
|||
|
|||
"Să fugim" şoptise Jennifer luând-o de mână pe Elizabeth şi trăgând-o după ea. Eliza se bucura că Devoratorii nu le observaseră încă şi spera să nu le vadă . Fugi după Jennifer fără a încetini indiferent de obsacole . Privea din când în când în urmă , dar nu îşi putea da seama dacă le urmărea cineva.
Se opriră în cele din urmă, Elizabeth rezemâdu-se de trunchiul unui copac . O privi cu coada ochiului pe Jennifer . Respira foarte greu , dar nu dădea nici un semn să se fi rănit în timpul alegării. "Eşti bine?"o întrebă Jennifer pe Elizabeth. Elizabeth aprobă scurt din cap, în timp ce îşi masa piciorul. Până acum durerea nu fusese aşa de mare , dar fuga o agravaze căci îşi suprasolicitase muşchii. "Te-ai lovit?" întrebase Jennifer. "Da, când am căzut în groapă" spuse Elizabeth oftand şi îşi îndoi încet piciorul forţându-l să stea drept. "Vrei să încerc şi eu vraja aceea?" propuse Jennifer. Elizabeth dădu din cap,deşi nu era prea încrezătoare că va reuşi.Totuşi circumstanţele o împingeau să aibă încredere în Jennifer. Şi dacă se gândea bine tot ceea ce făcuse Cercetaşa până atunci îi dovedise că e o persoană pe care te poţi baza. "Episkey" şopti Jennifer concentrată îndreptând bagheta spre piciorul lui Elizabeth. "Ei bine, cum e? "întrebase Jennifer zâmbind. Eliza îşi mişcă uşor piciorul , un zâmbet întinzându-se pe chipul său palid. Încă mai simţea o presiune în jurul gleznei, dar durerea parcă se evaporase . Era sigură că îşi va reveni complet în curând. "E mult mai bine. Nu mă mai doare! Mulţumesc!" Spuse ea repede şi o îmbrăţişă pe Jennifer. Stătu o clipă şi privi cerul. Trase adânc aer în piept şi o privi ceva mai serioasă pe colega sa Cercetaşă. În aer plutea un miros stricat semn că... "Se apropie. Mai bine am merge în continuare." Dădu Elizabeth glas gândurilor sale şi o luă de mână pe Jennifer începând iar să meargă cu rapiditate. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|