Alice Gontier
09 Jul 2011, 16:39
A trecut mult timp de cand nu am mai accesat acest forum.Problema?De cand s-a mutat si trebuia sa-mi activez contul,am realizat ca mi-am uitat parola.Am dat forgot password,mi-au dat nu stiu ce parola si imi tot dadea eroare.Eh,pana azi,ca m-am hotarat sa mai incerc,avand in vedere ca am creat si eu un forum pentru formatia mea preferata,Three Days Grace.Anyway...
Deci,luna trecuta am terminat si eu scoala generala si voi intra in randul liceenilor.Cu examenele a fost o mica problema...Deci,la romana,care nu imi prea place dar am facut un efort si am invatat cat de mult am rezistat,am luat 9.05 si am fost foarte multumita de rezultat.La matematica am luat...4.80!!!Deci cu toate ca iau meditatii(de fapt cuvantul potrivit ar fi "luam") la matematica de la acelasi profesor cu care am facut si ore obisnuite,am luat nota aceasta.Si da,am facut exercitii...catevaHappywide.Dar mai bine decat nimic.Adevarul e ca din clasele 5-6 am pierdut foarte mult la matematica.NUMAI DIN CAUZA PROFESOAREI!Slava Domnului ca m-am mutat si eu in clasa cealalta,ca daca nu probabil ca as fi luat nota 1 la examen...PLUS ca in clasa aceasta au fost si copii mult mai buni si intelegatori.
Asa cum era de asteptat,banchetul a fost nemaipomenit(exceptand o miiica cearta cu unul dintre smecherii clasei).La sfarsit,impreuna cu vreo doua sau trei colege,am plans(din cauza despartirii,normal).
Si acum,in legatura cu pasiunea mea:MUZICA!Nu vreau deloc sa par laudaroasa,insa cu toate ca eu cant la tobe de mai putin de un an (plus ca se intampla doar o data pe saptamana,insa uneori se mai intampla sa nu facem fiindca era vacanta sau nu venea profesorul etc) sunt foarte buna.Deja cant pe alte melodii,nu numai pe Yellow Submarine de la The Beatles,de care sunt satula pana-n varful capului.Am si un cover pe youtube,pe melodia Boulevard of broken dreams de la Green Day.Dar nu am de gand sa fac reclama pe forum.Si profesorul ne promisese mie si prietenei cele mai bune(care era la chitara) ca anul scolar care vine ne facem formatie de fete.Uite ca saptamana trecuta,de luni pana vineri in fiecare dimineata,eu si cu prietena mea,impreuna cu inca doua fete(una vocal si una la chitara bass) am format o trupa.Profesorul ar fi spus ca "poate" o sa mai puna pe cineva la clape,si acea "ea" e sora mai mica a unei colege.Adica foste colege,ma rog...Si pana acum am cantat Used to love her de la Guns N' Roses si...CEL MAI STUPID LUCRU DUPA PAREREA MEA:HANNAH MONTANA-BEST OF BOTH WORLDS!!!E prea de fetiteeeeee!!!Acum asteptam sa ne anunte profesorul pe mess cand va avea loc urmatoarea repetitie.

So what if you can see the darkest side of me?
No one will ever change this animal I have become!

[Image: 20900313.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Alice Gontier - by Alice Gontier - 03 Oct 2010, 13:30
RE: Alice Joan Gontier - by Alice Gontier - 09 Jul 2011, 16:39
RE: Alice Joan Gontier - by Alice Gontier - 12 Jul 2011, 13:45
RE: Alice Gontier - by Alice Gontier - 30 Jul 2011, 16:07
Re: Alice Mckagan - by Alice Gontier - 12 Oct 2010, 20:27
Re: Alice Mckagan - by Alice Gontier - 23 Oct 2010, 15:21
Re: Alice Mckagan - by Alice Gontier - 26 Oct 2010, 20:36
Re: Alice Mckagan - by Alice Gontier - 27 Oct 2010, 21:41