Too much pain
10 Jul 2011, 16:47 (This post was last modified: 10 Jul 2011, 21:56 by Alice Gontier.)
Multumesc mult ^^ >Happywide<

Later edit - Postez si continuarea

Toata iarna fu un intreg sir de surprize si un nou val de intrebari.Mersem la colindat cu inca cativa prieteni.La masa,aflandu-se in fata,era foarte aproape de mine,mult mai aproape...imi ascundeam fata in maini si il priveam pe furis,cum rade,cum discuta cu ceilalti...In masina,in drum spre casa,stateam langa el,ii simteam parfumul,as fi vrut sa il privesc fix in ochi in acel moment si sa-i marturisesc tot.Mana mea parca vroia sa actioneze impotriva vointei mele,sa o atinga usor pe a lui,iar el sa tresara...
Nu ne mai vazusem de o perioada si flacara incepea sa se stinga usor.Insa tot el era cel care imi patrundea in ganduri,desi accesul era interzis.Cand l-am revazut,adierea vantului reaprinse flacara.El dorea sa se afle mai aproape de mine,sa fie in preajma mea,gasind tot timpul pretexte stupide.Il lasam in pace,ma intorceam cu spatele si schitam un zambet timid.
Ce s-a intamplat din nou?Incepuse iarasi sa fie rece,sa para ca iarasi se folosise de mine,o biata fata confuza,care ar fi facut orice ca sa i se indeplineasca dorinta.Vroiam sa ma indepartez de el,sa-l uit,sa dispara de tot.De fiecare data cand imi punea sare pe rana,imi spuneam "De data asta nu-l mai iert,poate sa zica ce vrea!M-am saturat de suferinta...".Parca aveam o dorinta arzatoare sa ma automutilez,sa iau lama aflata in baie,dar renuntam spunandu-mi "Nu vreau sa fiu considerata o fata emo".Treceam unul pe langa celalalt ca doi straini.Singurul lucru care ma alina era muzica.O,da,muzica!Draga de ea!Luam frumos mp3-ul si ascultam formatia mea preferata,Three Days Grace,fiindca iubeam melodiile la nebunie si majoritatea se potriveau cu starea mea de spirit.Mai ales preferata mea, "I hate everything about you"...
"I hate everything about you,why do I love you?"[...]Chiar ca era cea mai potrivita melodie.O ascultam si,fara ca sora mea vitrega sa stie,fiind intoarsa la perete si dormind intr-o pozitie nu tocmai decenta,incercam sa-mi sterg siroaiele de lacrimi care nu se mai opreau.Daca ar sti el cate lacrimi am varsat pentru el,cati pumni au lovit masa sau peretele,si totul din cauza cuiva caruia nici nu-i pasa...Alta alinare mai gaseam cantand la tobe,insa problema era ca puteam sa o fac doar o data pe saptamana,neavand tobe acasa.La tobe ma descarcam de toate sentimentele.In prieteni nu mai aveam alinare,deoarece prietena mea cea mai buna ma lasase balta pentru iubitul ei,iar celelalte trei prietene nici nu ma chemau afara,o data chiar sub pretextul ca "au uitat".
Oare simte iar ceva pentru mine?Vroiam sa observ ceva,si tot ce vedeam era spatele sau,expus in fata mea.Faceam replici cu privire la asta.Furios,ma impinse in fata."NA,daca vrei sa vezi!" zice taios. Pierzandu-mi cumpatul,ma apropii de el ."NU MA MAI IMPINGE!" il iau si-l zdruncin fara sa ma pot controla.Ar trebui sa stie cat de temperamentala sunt.Ne-a intors spatele si a plecat,punandu-si gluga in cap,si intorcandu-se prin alta parte.In alta zi,dorea sa ma ajute intr-un joc de-al meu cu fetele.Era aproape iar,ii simteam parfumul si ma lasam purtata de ganduri.Simteam ca el e perfect pentru mine,vroiam sa-mi petrec restul vietii alaturi de el.
Inca o problema aveam.Acestei fete,pe care o consideram o prietena foarte buna,si probabil si ea pe mine(spun probabil fiindca imi placea s-o enervez foarte des) ii placea de el.De cand o cunosteam imi dadusem seama.El nu o prea baga in seama cat timp se comporta frumos cu mine.
Cand incepu iar sa ma trateze ca pe cineva cu o boala contagioasa,incepu sa mai vorbeasca cu ea.Ma saturasem de chestia asta:cand ma placea(daca intr-adevar era adevarat ce am dedus eu) cand nu ma placea.
Cand mai aveam putin si aveam sa nu-l mai vad probabil niciodata(ceea ce asteptam cu nerabdare) le-am dat mai multor prieteni sa-mi scrie o amintire...ii dadusem si lui la un moment dat,dar era printre ultimii,desigur.Tot ce scrise acolo era fara sens.Statuse mult sa se gandeasca ce sa scrie,ba chiar ii si intrebase pe ceilalti.
La acea petrecere care are loc odata-n viata statea la masa privind cum dansez eu sau acea "prietena" a mea.Incercam sa-l fac gelos,si aveam impresia ca reusisem,deoarece ii desluseam o expresie mohorata pe chipul inocent.Am dansat cu unul dintre prietenii lui cei mai buni o scurta perioada si chiar incercasem sa dansez cu alt prieten in preajma lui,sau chiar ii invitasem pe cei trei care stateau alaturi de el la masa,pe el ignorandu-l.Reusise si el sa ma faca geloasa,dansand cu fata aceea pe care,cum am mai spus,o consideram inca prietena,si cu inca cineva.Plecase apoi inaintea mea...
Acum,il vad ocazional,insa,din pacate,nu pot evita asta.Ne avem adresele de messenger,insa,de cand le avem,n-am vorbit absolut deloc.In curand voi scapa de tot de el,si nu va ramane decat o fantoma a trecutului.Acum imi traiesc viata fericita fara sa mai simt ceva pentru el si il caut pe urmatorul,care,sper,nu va fi atat de las si de nehotarat.

Phiiiu,cam greu sa scriu pe scurt TOT ce mi-a facut el.Stiu ca a fost o poveste cam scurta...pardon,FOARTE scurta,insa simteam ciudata nevoie sa scriu despre asta.

So what if you can see the darkest side of me?
No one will ever change this animal I have become!

[Image: 20900313.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Too much pain - by Alice Gontier - 10 Jul 2011, 16:22
RE: Too much pain - by Effy K. Dietrich - 10 Jul 2011, 16:39
RE: Too much pain - by Alice Gontier - 10 Jul 2011, 16:47
RE: Too much pain - by Ellena R. Howard - 11 Jul 2011, 14:29
RE: Too much pain - by Alice Gontier - 11 Jul 2011, 14:37
RE: Too much pain - by Effy K. Dietrich - 11 Jul 2011, 15:29
RE: Too much pain - by Eliza G. Blest - 14 Jul 2011, 16:30
RE: Too much pain - by Alice Gontier - 15 Jul 2011, 13:32