Undeva
10 Jul 2011, 17:38 (This post was last modified: 10 Jul 2011, 18:21 by Eliza G. Blest.)
Pasise in mijlocul incaperii inca privind uimita peretii acesteia . Erau absolut ciudati , gauri mari , negre , ca niste goluri se afla pe acestia de parca un dragon vruse sa intre cu forta in camera , pe usa mica si ingusta , si drept razbunare , si.a dat drumul la jetul lui de flacari . Insa , ideea nu era foarte buna . Peretele de la usa era in stare perfecta . "Cam prea perfecta . Toata aceasta camera e cu susul in jos si totusi acest perete e intreg .De ce ? "
Prietena Elizei , Aylee se plimba si ea prin clasa , analizand la randul ei peretii. "Desigur , si ea se gandeste la gaurile acelea interesante . Oare cum am putea intra ? " se intreba ea si ochii ii cazusera spre un scaun subred . Il luase de spatar si cu toata forta ce o avea in maini , il aruncase in gaura , curatand toate panzele de paianjen .
"Nice!! Da ce ma dor mainile !! Yay !"
'Frumoasa aruncare, Verde' "Verde??Acum mai am si o porecla! "
-Merci Roz !
'Cred ca acesta a fost un cos de trei puncte. Ba mai mult, eu ti-as mai da un punct pentru aterizarea faina pe care a avut-o saracul scaun...'
"Hmm..de fapt , era sarac de mai mult timp , so , nu iti mai fa griji pentru el . O sa vina cineva sa il bandajeze daca iti este asa mila de el " , ii spuse Eliza cu un zambet strengar pe buze .
Aylee intrase prin gaura mare si acelasi lucru o facuse si Eliza defel . Era un tunel lung de un cot , si mirosea urat . "Yay!Zici ca un vierme a mancat acest zid si si.a lasat resturile aici . Nemernic ce ii !"Pasise incet si cu grija , tinandu.se strans de nas .
-Stii ce ?Nu prea imi arde sa ne varam nasurile pe aici mai mult de 2 secunde ! spuse Eliza cu o voce groasa .
Ajunsera intr.o camera mai mare fata de cealalta , mai intunecata si cu un aer mai prafuit - Eliza isi dadu

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Undeva - by Aylee L. Lovel - 08 Jul 2011, 14:08
RE: Undeva - by Eliza G. Blest - 08 Jul 2011, 15:16
RE: Undeva - by Eliza G. Blest - 10 Jul 2011, 17:38
RE: Undeva - by Aylee L. Lovel - 14 Jul 2011, 03:09
RE: Undeva - by Eliza G. Blest - 20 Jul 2011, 14:23
RE: Undeva - by Aylee L. Lovel - 23 Aug 2011, 17:01
RE: Undeva - by Eliza G. Blest - 23 Aug 2011, 17:33
RE: Undeva - by Aylee L. Lovel - 23 Aug 2011, 20:47