Under control.
|
10 Jul 2011, 22:41
|||
|
|||
Eveline fu trasa de Jennifer putin mai incolo de locul unde se aflau Dominik si Alexander.In timp ce o tragea insistent dupa ea,Eveline nu isi putea abtine rasul.Banuia deja de ce o lua Jennifer asa de departe.Probabil vroia sa afle mai multe informatii despre ea si Dominik.Nici ea nu stia ce sa-i raspunda pentru ca nu stia ce sa creada despre Dominik.De ce spusese acele lucruri daca inca o mai iubea?Ei bine,nu avea de gand sa afle.Daca el nu dadea nici un semn ca ar dori o impacare,nici ea nu avea sa faca asta.
- De ce razi? o intreba Jennifer chicotind la randul sau. - Ah,fara motiv zise Eveline abtinandu-se sa nu rada mai rau. - Si vrei sa cred asta? intreba Jennifer cu sprancenele ridicate. - Bine.Ce e cu tine si Alexander? intreba Eveline.Jennifer rosi si mormai ceva ce suna foarte bine cu "nimic".Eveline nu se putu abtine si izbugni atat de tare in ras incat Jennifer ii puse mana la gura. - Shh!Ce-i cu tine? intreba ea facand ochii mari.Eveline simti lacrimi in ochi de la atata ras. - Sunteti haiosi.Si se vede de la o posta ca va placeti zise Eveline cand i se dadu voie sa vorbeasca. - Pai .. nu stiu.Nu stiu cum sa fac.La tine si Dominik cu a fost? intreba ea brusc.Eveline isi aminti cum se intalnisera cei doi. - Pai sincer a fost superb,chiar daca Devoratorii venisera cu sutele.S-a intamplat in "Urlet de noapte".Si Lily erau si ea acolo,impreuna cu Fred,prietenul sau.Dominik a fost obligat sa ma duca in casa.In cele din urma mi-am dat seama ca era defapt .. - Un spion zise o voce din spatele lor.Eveline se intoarse.Dominik si Alexander se indreptau spre ele.Eveline isi intoarse capul in alta parte,rosind brusc.De ce nu putusera sa stea acolo unde ii lasasera ele? Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|