Parerea Despre Fiecare Personaj
|
11 Jul 2011, 10:16
|||
|
|||
~Harry Potter: Curajos, dar totusi cam tantalica in unele situatii
![]() ~Hermione Granger: Foarte desteapta, dar enervanta. ~Ron Weasley: Simpatic si haios. ~Neville Poponeata: Prostut, dar comic. ~Luna Lovegood: Ciudata, intr-adevar, dar draguta. ~Ginny Weasley: Sorry, dar nu mi-a placut niciodata de ea. ~Parvati&Padma Patil: ... ~Lavender Brown : Sacaitoare. ~Cho Chang: Prea sensibila. ~Dumbledore: Intelept. ~McGonnagal: Stricta. ~Umbridge: Bleah... ![]() ~Fudge: ... ~Lupin: Hmm, varcolacul... Mi-a placut de el, si ca profesor, si ca persoana. ~Moody: E un personaj interesant. Curajos si intelept. ~Sirius: Sirius este clar personajul meu pozitiv preferat. Caldura parinteasca, prietenie, mister... Le are pe toate. ~Tonks: Foarte draguta si haioasa. ~Dobby: Simpatic, desi a avut o viata atat de grea. ~Kreacher: Devotat ~Plesneala: Favoritul meu dintre profesori. Cel mai misterios, cel mai malefic si totodata cel mai bun. Iar interpretarea lui Alan Rickman - perfecta! ~Cedric Diggory: Arata bine, popular, cam plin de el, dar imi pare rau ca a murit. ~Fleur Delacour: Manierata, delicata, totodata curajoasa. ~Viktor Krum: Pai cam ca Cedric... ~Fred&George: Amuzanti. ~Bill&Tom: ... ~Percy: ... ~Voldemort: Malefic, puternic, extrem de interesant, e un personaj complex. Si, nu pot sa nu adaug, in anii de scoala - dragut! ![]() ~Draco Malfoy: Rau, da buuun. ![]() ~Crabbe&Goyle: Tantalai. ~Lucius Malfoy: Puternic, elegant, supus lui Voldemort. Inca un favorit de-al meu. ~Bellatrix Lestrange: Bella e rea pana in fundul inimii, nebuna dar, la fel ca Voldemort, interesanta. Iar Helena Bonham Carter a fost extraordinara in rolul ei. ![]() Viata e o scena...iar noi suntem actorii. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|