Under control.
|
11 Jul 2011, 13:53
(This post was last modified: 11 Jul 2011, 14:17 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Jennifer se abtinu sa nu rada cand o vedea pe Eveline.Aceasta incepuse sa ii povesteasca cum s`au cunoscut ea cu Dominik, cand acesta raspunse , intreptandu`se spre ele impreuna cu Alexander.
Jennifer vazu cum Eveline isi intoarse privirea brusc, rosind, si o apuca rasu. Dar si ea rosii un pic, sperand ca nu au auzit toata discutia fetelor. -Da voi trageti cu urechea cumva ? intreba Jennifer ridicand din spranceana. -Nu. doar ca am auzit rasul acelaa tare al lui Eveline, si vroiam sa vedem ce e atat de amuzand, spuse Dominik chicotind. -Aha, spuse Eveline intorcandu`si capul inapoi. -Acum puten sa ne intoarcel la loc, spuse Jennifer luand`o pe Eveline de mana si tragand`o inapoi jos, in locul unde au stat. Baietii se asezasera si ei, Jennifer vazand cum Dominik o privea insistent pe Eveline. Aceasta incepuse sa ii dea coate lui Eveline, incepand sa chicoteasca incet. -Termina, mormai Eveline dar simtindu`se in vocea ei rasul. Jennifer isi dadu ochii peste cap, dandu`i un ultim cot.Isi intoarse privirea spre Alexander.Eveline avea dreptate, chiar il placea. "Baa mie imi arde de baieti in timp ce tata a murit?" se intreba ea in gand. Dar totusi, il placea..si ce treaba avea cu tatal ei pe de`o parte..Tanara ofta. Alexander se uita si el la ea. -Jennifer? intrebase acesta. -Da, spuse Jennifer simtind cum inroseste.O auzea pe Eveline de langa ea chicotind si dandu`i acum ea coate lui Jennifer. -Vrei sa vii un pic cu mine.Ne plimbam un pic, spuse acesta ridicandu`se in picioare si indreptand mana spre Jennifer. -Aa..incepuse Jennifer care nu stia ce sa zica fiind rusinata. -Da vine, spuse Eveline impingand`o pe Jennifer. -Am si eu gura, mormai Jennifer spre verisoara sa.Da desigur, ii spuse zambind lui Alexander, luandu`l de mana pentru a se ridica. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|