I try touch my dream!
11 Jul 2011, 15:18
Deci, sper sa va placa.....

Cap 3. Te urasc!

Citeam si reciteam numele de pe acea foaie uitand unde ma aflu. Se intosese inapoi in oras? Dupa un an de zile lipsa, revenise? Inima simteam ca sta sa-mi sara din piept. Ochii simteam cum ma ustura, semne ca in coltul lor se adunau lacrimi calde. Oare mai era la fel? La fel de frumos, la fel de linistit si plin de viata? Intrebarile-mi siroiuau in minte in valuri, in timp ce incercam sa ma desprind de trecut, sa ma trezesc in momentul ala.

Usa salii se deschide, elevii incepand sa apara. Pun foile pe masa, tremurand toata. Ma intorc in banca mea, ma asez si imi bag mana in par, incepand sa vizualizez viata mea, continuu amintirile cu el. Nu le putusem uita niciodata. Tresar cand cineva ma atinge si o priveasc pe Drina cu niste ochi usor inlacrimiati, dar speriati. Aveam impresia ca ma cuprinsese frica ca el se intorsese in oras. Dar de ce?
-Esti bine Alexandra? Nu pari deloc in apele tale. Nu ii spun nimic, doar o privesc cateva secunde si mut privirea la culoarea mapei rosii de pe tablia banci. Ea nu stia oricum, defapt nimeni nu stia de trecutul meu, de moartea tatalui sau mamei mele, de pierderea lui Sasha sau de orice alt necaz. Ma inchisesem in mine efectiv, uitand sa socializez cu cineva, defenind rece si fara sentimente.
-Sunt bine Daria, trebuie sa...ma duc pana la baie, vreau sa fumez. Spun scurt si ma ridic trecand pe langa ea. Stiam ca incepuse ora, dar zau ca nu mai aveam nici un chef de psihologie acum.
-Dar Ale, este ora. Nu imi pasa. Nu imi pasa de nimic atunci, doream doar putina liniste, sa-mi limpezesc mintea obosita si incurcata. Ies din clasa ca un fulger, mergand la baia fetelor. Acolo scot pachetu de tigari, aprinzand una, rezemandu-ma de peretele rece al baii. In dreapta mea pe alt perete era o oglinda mare. Mut privirea acolo, reflectandu-mi privirea incurcata. Privirea plina de frica, frica de ce avea sa urmeze. Insa nu pot sa ma uit prea mult ca un aer rece invaluie baia. Scap tigara cand in oglinda o aparitie vaga isi face prezenta. Prima data era incetosata, nu realizam ce este sigur, dar instinctele ciudate imi spuneau ca o fantoma sau un spirit ratacit. Ma apropii incet de oglinda, atingand suprafata cu doua degete ale mainii. Exact atunci prezenta se vede mai clar. Era o fata, o fata ce avea ochii negri , plini de ura, razbunatori. Era imbracata intr-o rochie alba, dar pe piept era plina de sange.

Scoate un tipat ascutit, asurzitor ca ma face sa-mi pun mainile la urechi, iar oglinda sa sparge. Reusesc sa dau un pas in spate, astfel scap fara nici o zgarietura.
Ce fusese asta? Avea ceva cu mine acea fata? Lucrurile mele se tot inrautateau pe zi ce trece. Inima imi batea nebuneste. Fara sa zic ceva, ies din baie in fuga. In general nu imi era frica de prezentele fantomatice ce le vedeam si le cunosteam. Mai avusesem conflicte cu ele, dar fata asta ma speriase foarte tare. Imi parea cunoscuta. Parca o mai vazusem undeva inainte, dar nu gaseam locul in mintea mea. Merg usor ametita pe hol, simtind cum mi se face greata. Cred ca prezenta fantomei fusese prea puternica pentru instinctele mele.

Ies din facultate, oprindu-ma in curte, dezorientata si foarte spariata. „De unde dracu o cunosc oare?” o mai vazusem undeva, dar sigur o vazusem vie. Ma asezasem pe o banca din lemn, lasand soarele sa bata printre cregile si frunzele unui copac mic ce era deasupra mea. Ma pierd in ganduri, incercand sa gasesc cumva rezolvarea prostiei asteia de problema. Insa cand imi savuram tigara mai bine cineva imi cere acordul sa se aseze langa mine pe banca. Vocea aceea barbateasca ma darama si ma face sa scap tigara jumatate arsa la picioarele mele.
Intorc privirea catre persoana, robotic,parca inima tresaltandu-mi. Ochii aia ciocolatii abisali, parul ala castaniu catre blond, usor ridicat de gel, parfumul cunoscut, corpul acela acoperit de un maieu alb mulat. Lovesc privirea baiatului din fata mea si realizez cine este.
-Sasha?! Ma priveste in ochi fix. Imi inlantuie privirea dezorientata si debusolata citindu-mi frica, citindu-mi dragostea ce mocnea inca in ei pentru el. Se schimbase putin. Era mai bine facut, avea tatuaje pe ambii umeri, iar privirea inainte blanda acum era ca a unei fiare salbatice, ca a unui tip dur, rece. Parca era un tigru inchis intr-o cusca, incercand sa se elibereze. Nu mai citeam dragoste, caldura in ei. Unde era acel Sasha? Ce se intamplase oare?
-Crystal, nu te-am mai vazut de ceva timp. Avea o voce groasa, ca a unui barbat matur. Nu mai parea inocent si copilaros ca inainte. Avea o fire de rebel de parca nu ar asculta de nimeni acum. Ohh! Inima imi bubuia, efectiv ma pierdusem in acei ochi si el stia deja asta.

Nu apuc sa mai zic ceva. O tipa blonda, cu niste ochii negri ca o noapte rece, cu un parfum intepator deloc placut mie, cu o fire de mare „domnisoara”, ii sare in gat si il saruta pe buze de fata cu mine. Vocea ei mataita ma zgarie pe creier efectiv.
-Pufuletele meu, stai de vorba cu spalacite? Ce?? Avea sa de-a de dracu daca mai scoate un sunet. Prefer insa sa tac. Ma lovise efectiv in inima. Cand credeam ca s-a intors la mine, descoperisem ca nu mai era la fel, nu mai era Sasha ce il cunosteam eu. Lumea se prabusise total pentru mine. In tot anul asta lipsa, ma mintisem mereu ca se va intoarce la mine, dar acum eram sigura si realizasem ca mintindu-ma pe mine, adancisem sever rana din sufletul meu, astfel totul acum parea un cosmar in propria realitate.

[Image: 2hgfx45.jpg]
I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull

Sig By Ginny ... Thx my loveKiss
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
I try touch my dream! - by Ellena R. Howard - 03 Jul 2011, 10:40
RE: I try touch my dream! - by Alice Gontier - 10 Jul 2011, 13:40
RE: I try touch my dream, - by Ellena R. Howard - 11 Jul 2011, 15:18
RE: I try touch my dream! - by Alice Gontier - 11 Jul 2011, 15:33
RE: I try touch my dream! - by Alice Gontier - 16 Jul 2011, 14:34
RE: I try touch my dream! - by Alice Gontier - 19 Jul 2011, 15:12